Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Hoppet til ny konsoll....

Hoppet til ny konsoll....

Skrevet av SWRT91 den 6 november 2013 klokken 14:40

Hei, jeg er medlem av beyond gruppen på facebook (internetts nr 1 playstation podcast) og kom over noe jeg ikke liker i en digital æra!
Nå som vi går over til next gen (ps4 for min del) så vil mange "forlate" sin gamle konsoll.
Hva hvis du om 5, 10 eller 15 har lyst til å spille Journey på ps3, men har ikke disken, du slettet den fra harddisken på grunn av plass og psn på ps3 er fjernet for at sony skal spare penger. Hva gjør du da? Du har betalt for spillene dine, hvorfor skal du ikke kunne spille dem?
Og hos nintendo er ikke dette knyttet til en konto, men til selve konsollen. Så hvis den skulle bli ødelagt vil du ikke kunne laste det ned på en annen wiiu foreksempel (rett meg hvis jeg tar feil). Derfor har jeg ikke kjøpt noen spill på wiiu eller 3ds digitalt.
På ps3 kan man kjøpe flere harddisker og legge alle spillene på, men det blir veldig dyrt hvis du skal kjøpe mange harddisker
Dette er en av hovedgrunnene til at jeg ikke vil gå helt digitalt! Plus jeg liker bare å ha coveret, samme gjelder filmer og musikk, dette fordi jeg er redd for å miste dem med tiden!
Hva mener dere? Er dere "redde" for en hel digital framtid?

HQ