Norsk
Jeg har nådd mitt mål!

Jeg har nådd mitt mål!

Jeg har ikke spilt så mye i dag siden jeg har vært på fysio behandling. Vi var et fullt norsk party med rundt 8stk og koste oss med ground war, eller ikke vedkommende, jeg døde gang på gang i hvert eneste game. Det var rett før jeg la fra meg kontrolleren.

Vi satt og spilte domination på Invasion, og jeg døde en del. Men så sneik jeg meg rundt med ACR og silencer og fikk harrier strike, jeg var så redd for å miste streak som jeg slet så hardt med å få. Hjertet begynte å dunke noe helt sykt, jeg fikk chopper gunner, men det var fullt air space, pulsen har aldri vært så høy da jeg viste jeg kunne få muligheten.

Det virka som hele øyeblikket tok en evighet, men da harrieren forsvant var jeg kjapp med å få opp chopper gunneren. Det var bare snakk om rundt 14 før jeg fikk nuken og de fjorten kom på under et minutt, jeg fikk opp på skjermen at jeg hadde en nuke klar, de andre så kjapt at jeg ikke skulle bruke den med en gang men jeg var tom for ammo. Skulle jeg springe rundt å knife folk?

Med en gang den fordømte chopperen forsvant trykte jeg på knappen og alt jeg sakte å jeg så trykkbølgen nærme seg, alle skrek og hylte. Alle døde og alle fortsatte og skrike. Det må være det fineste og sykeste øyeblikket på alle spill jeg har spilt.
Jeg fikk tactical nuken, endelig etter en dag og 11 timer playtime, og jeg må si det var hardt å få det til selv om jeg hadde 27 i killstreak fra før.
Har du fått tactical nuke før?(på konsoll?)

HQ