Norsk
Blog
No Man's Sky Next...

No Man's Sky Next...

Etter en lengre periode med sykdom er jeg snart friskmeldt. Endelig. Bihulebetennelse og kraftig infeksjon er ikke noe å fryde seg over akkurat. Jeg ble god venn med sofaen, men nå skal jeg snart ut i jobb igjen. Det er kjedelig å ikke jobbe når man er vant til det.

I dag/i går kom den nye oppdateringen Next til No Man's Sky. (Dette skrives på natten)
Dessuten gjorde spillet sin debutt på Xbox hvilket var fint for meg som i større grad har nerdet Farming Simulator mens jeg var syk.
Å drive gård er morsomt, men nå måtte jeg se etter nye omgivelser.
Jeg lovte meg selv å aldri bruke penger på å kjøpe No Man's Sky på grunn av alt av dårlig kritikk som sikkert sto bak en god mengde av spillets popularitet. Jeg hadde kun sett Youtube-videoer av trasige omgivelser og dyr som lignet en psykopats designerverk.
Jeg fulgte med på direkte streams når Next kom ut. Det så til all forundring ut som et kult spill. Dessuten har faktisk mange også roset spillet, så jeg følte meg som om jeg sto mellom barken og veden.

Nå har jeg gamet det i fire strake timer og jeg angrer ikke på at jeg kjøpte det. Joda, det er litt sært og kanskje et spill for en enkelt gruppe gamers, men det er en mektig følelse å vite at disse enorme planetene er fullt mulig å utforske, for så å hoppe inn i romskipet og fly ut i rommet. Kult.
Dessuten er det flerspillermuligheter.

(Appropos det...flere som har fått med seg at Fallout 76 ikke vil ha NPC-er??? Er dette sant?? I så fall ble jeg litt demotivert overfor spillet.)

Kanskje No Man Sky er spillet jeg burde gledd meg til fremor Fallout? Time will tell.
Forøvrig har jeg og sambo spilt Mugsters. Morsomt spill faktisk. Nå venter vi på Overcooked 2. Det blir digg.

Jeg har bare fått sett et lite snev av No Man's Sky enda. Jeg er bare så trøtt nå, men gleder meg til å dra tilbake til No Man's Sky for å se om jeg finner flere snåle dyr.

God natt :)

HQ