Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Lamb of God - Wrath

Lamb of God - Wrath

Skrevet av Spillpwnern den 16 desember 2009 klokken 17:49

Da er tiden inne for å anmelde årets barskeste metalalbum! :D

Lamb of God er et amerikansk metalband som kanskje er litt i det hardeste laget for massene. Fokuset ligger ikke på å lage fengende melodier, men på å lage barske, tunge og rytmiske riff. Så jeg advarer om at dette er et album for metalheads! :D

Allerede i de første to sekundene av plata skjønner jeg at Lamb of God har begynnt å eksperimentere litt med nye stilarter. En akustisk gitar, som munner ut i en veldig typisk introinstrumental. Dette har IKKE blitt gjort av Lamb of God gjort før, men de klarer det med glans.

Overgangen til "In Your Words" er rett og slett fenomenal. Riffet treffer deg midt i ansiktet, og gir på ingen måte slipp på deg. Den klassiske Lamb of God-oppbygningen av låter er på plass. De har flettet inn et rytmisk breakdown og en lang episk outro.
Du rekker knapt å trekke pusten før det mandige riffet i "Set to Fail" slår inn. Her skinner virkelig Lamb of God på sitt beste. Gitarlyden er utrolig røff, riffene er slående og Randy Blythes vokal er så mandig at jeg må sette meg i et hjørne og sutre.

Neste låt "Contractor" er spør du meg platas høydepunkt, og den råeste metallåta i år. Ta alt i "Set to Fail", gjør det ENDA råere, så har du "Contractor". Måten Randy growler "Guaran-fucking-teed" gir meg frysninger rett og slett! For ikke å snakke om breakdownet fra 1.40 -2.10 i sangen som gjør dette til den desidert råeste låten de noengang har skrevet. ALT er perfekt!

Albumet fortsetter å pøse ut kule sanger, og jeg begynner å hate alle som IKKE ga dette albumet toppkarakter. Dette var før jeg hørte "Dead Seeds"...Riffet er skrekkelig dårlig rett og slett.

Albumet tar seg opp igjen etterpå, og sistelåta "Reclamation" er en knusende sterk avslutning på årets barskeste album!

Med "Wrath" har Lamb of God vist at de har utviklet seg som band, de har prøvd nye ting, og har lyktes med stor L.
Dette albumet burde fungere som et solid slag i ansiktet på alle haters der ute! Dette er fasitsvaret på hvordan et slagkraftig metalalbum skal høres ut i 2009, og er et must for alle headbangere der ute som har sansen for tunge, mandige gitarriff!!!

Karakter: 5+

HQ