Norsk
Blog
S17 om GR-brukere! Del 2 av 4

S17 om GR-brukere! Del 2 av 4

Skrevet av Subject 17 den 23 november 2013 klokken 16:17

TwizTiD

Jeg vet egentlig ingenting om TwizTid når jeg tenker meg om. Men han er med i denne bloggen fordi han har GRs beste profilbilde. Nemlig av den legendariske røde ringen som på tragisk vis rammet så mange. TwizTiD slår meg som en kul ålreit type. Han er glad i Cola, men helst bare i helgen. Jeg vet at han kom tilbake når han etter hundrevis av år husket passordet sitt.

TwizTiD føler seg dritt på vinteren, og han er i ferd med å gå inn i en lang depresjon. Den bloggen husker jeg selvfølgelig. Han skulle helst bodd i Spania. Han har en skuddsikker teori om at irritasjon etterhvert vil munne ut i depresjon. Jeg er helt enig i den.


remote

Bortsett fra å bli grinete når noen skriver brukernavnet hans med stor førstebokstav, er remote en utrolig hyggelig moderator. Han er allergisk mot popmusikk, særlig lyrikken.
Han foretrekker Poe.

remote gjør en viktig jobb blant annet når det gjelder å ta vare på nye brukere, og det er så utrolig bra. Han elsker både Zelda og Nintendo. Stjerne i boka.
Jeg visste ikke hvem han var da han ble moderator samtidig som Ine, og det førte til en blogg der han langet ut om meg, uten å nevne at det var meg da. Nå er han en av dem jeg best kjenner igjen.

''Det går for det meste i MW2'' - remote

(Det kom som et sjokk på meg også)

''senere gjorde jeg ALT for å skaffe meg en Wii.
sjekket fra butikk til butikk hver dag.

etter hvert skrev jeg meg inn på en liste på Spaceworld. jeg ble nummer 51(hurra!).

og de fikk visst inn 50 maskiner..(mer hurra)'' -
remote

Flere enn meg kan relatere til remotes stadige uflaks.

Sammen med Strategist er han en moderator som faktisk spiller. (Ikke verst!) Han er også glad i både hund og friluftsliv, sistnevnte kjennetegner få gamere. Enda en ting vi har til felles.

''Han er den moderatoren som tar seg selv minst høytidelig. Han er den moderatoren jeg liker best. Og han liker Nintendo'' - Anonym kilde om remote

Profilbilder. Disse små bildene er gjerne det eneste vi kobler med en bruker. Selv har jeg forestilt meg at Ole-Christian er han på bildet sitt, eller at Strategist er han på sitt. Oh wait. remote byttet nylig profilbilde, og det gikk ikke ubemerket.
Moderatoren remote har plutselig blitt myk. Vet ikke om jeg er den eneste som har fått inntrykket av det. Jeg liker ihvertfall hans nye bilde.

Jeg må innrømme at jeg i starten opplevde remote som en kald jævel, men det har jeg i ettertid sett at ikke stemmer i det hele tatt. remote er kanskje en av de mest koselige av dere mods.

remote er en av brukerne som virkelig har forandret seg ettersom årene har gått, og han har opplevd mye på GR i løpet av sine syv år her , og han er en av dem som kjenner forumet aller best.

Alle går med flipflops her nede, så nå er jeg også en ekte brasilianer.'' - remote

Khriipy


Khriipy er forumets lille sukkerklump, og godt likt av de fleste gutta. Men hun får sikkert ikke oppmerksomhet fordi hun er jente. Det er veldig kult at jenter også er såpass aktive som henne, så det er bra. Men nå gjorde jeg poeng i at hun er jente, fy fy S17.

Hun har skrevet mange gode blogger og er generelt en humørspreder. At hun ble ukas bruker syns jeg er fullt fortjent. Hun er litt av en noob, og foretrekker å spille med venner og kjente for å slippe all hetsen.

Det er sikkert flere enn meg som har lagt merke til at Khriipy stort sett alltid er blid. Det er ingen uting. Hun er så jentete at hun ikke drikker øl.

Hennes blogg NOOB! REPORT! OMG NOOB!. er en av mine nylige favoritter. Denne bloggen fikk mye oppmerksomhet, og det er jo et bevis på temaets evige aktualitet.

Khriipy er favoritten til A to the H, og han syns at hun er utrolig søt og sjarmerende.
Er A to the H forelsket?


Ole-Christian.

''Kjepphøy''.
''Kald''.
''Selvhøytidelig''


''Snill og grei''.


Jeg har lagt merke til at Ole-Christian har blitt kalt mye rart den tiden jeg har vært her, men man kan ikke legge skjul på at mannen vet hva han driver med.

En ekte Norwegian Psycho. En av moderatorene sammen med The Heretic jeg ikke kjenner veldig godt til, men Ole-Christian har med sine mange tekster som hardware-skribent bidratt til å hjelpe mange, også meg. Takk for det. For å være helt ærlig syns jeg Ole-Christian og The Heretic er ganske like.

The Heretic er revolvertypen, mens OC er en dual pistol-type. Jeg håper dette gir mening for noen. Ole-Christian er mellomtingen av The Heretic og The Cookiemonster. Fin blanding.

I tillegg til å være Jeppzkis boycrush er han også den eneste community manageren jeg vet om. Kanskje fins det bare én, jeg vet ikke. Han gjør ihvertfall en veldig god jobb.

Jeg har bare hatt en svak interesse for hardware, men jeg regner med at det har med hardware å gjøre måten jeg først la merke til OC.
Til tross for at jeg ikke vet mye om denne mannen, så føler jeg at jeg gjør det likevel. Rart det der. Kanskje på grunn av all den oppmerksomheten han får av andre brukere.

''Remote har byttet avatar! Hva blir det neste? At Ole-Christian innrømmer at han tar feil fra tid til annen?'' - ElGamer

Det er denne typen typen utsagn jeg ofte ser myntet på Ole-Christian, men alt er sikkert i beste mening. ''Tull. Jeg er bare overlegent god'' - Ole-Christian.

Han er bare en tøysekopp.
Ole-Christian skriver utrolig godt, og det bør han. Han er jo en skriver. Skribent. Han er også en bygutt og legit hamburgeranmelder. Han spiser ihvertfall ikke burgere på Mækkern frivillig.

Ole-Christian er Duck Songs største fan.
''For én gangs skyld en film jeg så FØR deg da, Ole-Christian.'' - SirThomas
Det er tydeligvis spennende å måle seg med denne mannen, for det er det ikke mange som kan.

Ole-Christian ser opp til Strategist.
Han er for Strategist det Langemann er for Kaptein Sabeltann.


Babalu

Babalu er bare tvers igjennom hyggelig. Det er det inntrykket jeg har av denne mannen, i tillegg til at han elsker å diskutere spill. Og han har en fantastisk spillsmak der TLoZ troner på toppen, som minner mye om min egen. Alltid på lur med en positiv tilbakemelding til stort sett alle er denne karen, bosatt i Fredrikstad. Har ihvertfall alltid tenkt at han er derifra. Det er det flere internettforum som trenger (brukere fra Fredrikstad?), og det setter jeg pris på.

Han har skrevet mange interessante blogger. Han har f. eks skrevet en god blogg om tallerkner. Han har helt rett, og jeg har tenkt masse over bloggen. Tallerknene i huset her er fryktelig kjedelige. Kanskje skal jeg følge hans eksempel og kjøpe min egen tallerken, men akkurat nå har jeg ikke økonomi til slik luksus.

Blant mange av hans gode blogger har han også skrevet en god blogg om dyreriket som alle burde lese. her er den

Brukernavnet Babalu er også bare så utrolig kosbart.


The Heretic

En anonym kilde sier: ''Han bare er der. Tekstene hans er så kompliserte at de vanskelig lar seg leses, så det tar jeg meg nesten aldri tid til''.

Jeg har mistanker om at Ole-Christian og The Heretic kjenner hverandre privat, men jeg vet ikke hvor jeg har det fra.

At jeg ikke ser han så ofte i forumet er muligens fordi han er for intelligent. Ikke rart han ikke gidder å ha noe med noen andre å gjøre. Flere har kalt han utenomjordisk.

The Heretic er litt som Batman. Han har et mørkt sinn. Han fremstår lite vennlig. Han gjør gode gjerninger.

Som kjent surrer Archana seg bort i en del farer og skumle brukere i mange av forumets mørke smug, det har jeg observert med mitt våkne øye.

''Heldigvis reddet The Heretic oss'' - Archana.

Han er en av de heltene som ikke vil fremstilles som det.

''Jeg ønsker bare å bli elsket for intellektet mitt, ikke fordi jeg er en flott person eller noe'' - The Heretic

Han er glad i litteratur og Spaghetti Carbonara. Når han spiser dette leser han gjerne ''Sult'' for at maten skal gå raskere gjennom matrøret. Jeg og The Heretic har en hel del til felles, og vi har begge den kvaliteten at hvis vi ser pengesedler på bakken så putter vi dem i lomma. Sånt liker vi.

Panoramabildet av gaminghulen til The Heretic røper at han liker å ha et komfortabelt sted å sette seg når han gamer eller kjærlig komplimenterer GRs mange brukere. Det var noe som kom overraskende på meg, så kald The Heretic er. Han er noen ganger en robot. Du vet hva de sier om Oslo-folk.

''Sofaen er digg, men upraktisk om man er mer enn tre personer.'' - The Heretic

Heldigvis har NewAge funnet løsningen.

''Du kan heller kjøpe en sakkosekk eller noe å ha på gulvet.'' - NewAge

The Heretic vinner også The S17 award for GRs kjedeligste blogg

Men det er bare for de som ikke finner meningen med livet ved å lese mellom linjene.

''Æsj, solbrent:(''

''Stikker snart på butikken for å handle godteri.''

- The Heretic


Victorfinne

Han heter Victor og er finsk. Eller kanskje halvt finsk. Ellers kunne han ha vært på den finske versjonen av GR. Men som vi alle vet er Finland verdens kjedeligste land, så han kan jo være helt finsk. Han er forumets lille tass, og han hater Oslo-dialekt.

''Drikker spytt. Ligger i en kjeller. Dør.'' - Victorfinne etter en litt hard natt på fest

Som dere vet er jeg veldig glad i hunder, og Victor har en veldig fin hund som likner litt på Gismo med sine utoverører. SØT.

Når det kommer til poesi har Victorfinne mye å by på i likhet med mange av dere andre.

Noe av hans seneste arbeide:

''Da blir det ut på havet i dag!''
''Kvist''
''Hunden min er et dyr''.

Victorfinne er glad i Nintendo.

''jeg bryr meg faktisk ikke om Playstation 4 eller Xbox one''.

Selv med Cookiemonsters stemme ble han dessverre ikke moderator, men det er jeg sikker på at han blir etterhvert. Han har også et av de beste bloggbannerne, og et profilbilde som snart begynner å bli ikonisk.
Love you, Vicky.

Som avslutning på del 2 og med det vennskapsbåndet jeg har fått intrykket av at eksisterer mellom Strategist og Ole-Christian. Nok en filmidé.

Jeg vil gjerne at du setter på denne. i bakgrunnen for å få stemingen jeg ønsker.


The adventure you've all been waiting for...
Is about
to begin.

"Come, Mr. Strategist!' he cried.
In a dark forum world, where evil rules...

''I can't carry it for you, but I can carry you."

Strategist on the brink of no return... Slipping into darkness.


Slapp av, Strategist. Jeg er her.


Two friends. One forum.

Together
they will rise.

From the creators of Anders to the Herman

''en av de sterkeste filmene noen gang laget.'' - Cherno

''Det er nok å kaste et raskt blikk på rollelisten for å se hvilket kaliber av skuespillere det er snakk om her''. - Ole-Christian ...

Veldig bra laget. Den hadde noen logiske brister, men filmen er så godt gjennomført ellers at det ikke gjorde så mye. - RFE

10/10 - Predator
9/10 - ElGamer
10 - The Heretic

''Go back, Ole-Christian. I'm going to Nattråden alone.

Of course you are, Strategist. And I'm coming with you.


Friendship


''Så denne med min seks år gamle fetter.'' - Mexis

''kampene er så visuelt imponerende at man sitter og tygger negler'' - Cherno

This beautiful adventure
Coming 2014

HQ