Norsk

Ukens sang - uke 41

Skrevet av Suppeelsker den 6 oktober 2009 klokken 01:18

Hei! Da er det igjen tid for ukens sang! Denne bloggserien får et nytt kapittel hver uke, men ikke på en fast ukedag. Jeg tar det når det passer meg.

Etter en fantastisk tur på byen med fadderne fra universitetet, kamerater, venninner av fadderne osv. er jeg passe sliten, selv nå et par dager etter. Sitronlikør, whisky, øl, Baileys osv. kan gjøre selv den mest staute viking litt mør i skallen, og da er det godt med litt musikk å koble av med. Forrige ukes sang, en Pixies-sang fra Bossanova, var veldig rolig og avslappende. Denne ukens sang er det litt mer fart i, for den skal sette meg i humør til å arbeide med studiene. Den får de støle nakkemusklene til å myke seg opp et par hakk, ved mindre du av en eller annen grunn vil ødelegge det hele ved å headbange til en poplignende låt fra 70-tallet da..

Sangen appellerer til meg fordi den ikke en gang kom på topp 40-lista i sin samtid, men i dag er svært kjent og elsket. Den er laget og framført av en artist jeg kjenner lite til, men som jeg nå kjenner bitte litt bedre til. Her kommer den!

David Bowie - Changes

http://www.youtube.com/watch?v=pl3vxEudif8

PS: Takk til Simen, aka. LeZimen for at du tipset meg om denne fengende og svært gode sangen!

Che-che-che-che-chaaaaanges!

HQ