Norsk
Blog
Åja, så du tror du vet mye om spill??

Åja, så du tror du vet mye om spill??

Aight, jeg anser meg selv som ganske kunnskapsrik. Jeg vinner alltid i kunnskapsrelaterte spill - Trivial Pursuit, Besserwisser, Alias, you name it, I win it. Runner alle quizzene på Buzzfeed og Mentalfloss lett. Jeg har knust mine søsken i Buzz så mange ganger at spillet nå ligger gjemt i en kasse på loftet.

I know shit, for å sei det sånn.

Så jeg var rimelig høy i hatten da jeg deltok på Magnus og Jon Catos Spillquiz på Tilt første gang...

Hatten min var rimelig lav da jeg dro... Av nærmere 60 spørsmål kunne jeg svare på ca syv, så intenst høyt var nivået. Det har gått litt bedre i senere tid, men jeg, og resten av laget mitt (hvis navn skal forbli ukjent), klarer sjeldent å karre oss over midt på treet.

Hver gang jeg forlater quizzen vurderer jeg å skifte navn til Jon Snow.

Men det er faen så gøy da. Og folka er hyggelige, selv om vi har lyst å knuse alle ned i de kunnskapsrike nerdestøvlene sine...

Så hvis du tror du vet mye om spill, og kunne tenke deg å sitte i et lite rom i 2 timer med andre spillentusiaster, utviklere og journalister, bør du bli med på Magnus og Jon Catos Spillquiz. Men vær forberedt på å feile fullstendig.

Jeg kan heldigvis trøste meg med at jeg er relativt flink til å skrive, selv om jeg tydeligvis ikke kan noenting om spill :P


P.S

Jeg innser at jeg ikke har postet en blogg siden april, men jeg har vært opptatt med viktige ting, jeg lover. Det kommer vel en blogg om det også etter hvert.

HQ