Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Lengter du tilbake til gode gamle dager?

Lengter du tilbake til gode gamle dager?

Dette innlegget er kategorisert under: arkadespill, spillehall

Da vil jeg anbefale å ta turen innom Tilt i Oslo. De åpnet nemlig en arkadehall i kjelleren for noen uker siden! Jeg var så klart på åpningsfesten med Player 2 og løp rundt som en virvelvind fra maskin til maskin, og brukte opp alle mine hardt oppsparte Tilt-tokens. Eller hardt oppspart og hardt oppspart - det er trøstepremier jeg har vunnet på Magnus og Jon Catos Spillquiz, haha.

Men uansett, Tilt har åpnet opp kjelleren sin, og der har de to etasjer med rundt 40 arkadespill, samt shuffle board og fotball- og ishockeyspill. De har en 5-600 maskiner totalt som de kommer til å rullere på, så det kommer alltid til å være noe nytt man kan prøve! De har så klart de gode gamle klassikerne som Space Invaders, Pac-Man, Street Fighter, Tekken og Time Crisis 2, men de har også en hel haug andre, litt mindre kjente spill. På et av dem, Black Widow, greide jeg faktisk å lure meg inn på highscore-lista! Tviler på at jeg fremdeles er der, men moro så lenge det varte, hehe.

Så hvis du har lengtet etter en god gammeldags spillehall, er Tilt definitivt plassen for deg! Jeg anbefaler hvert fall alle spillinteresserte om å ta seg en tur innom, det er utrolig mye kult man kan oppdage der.

HQ