Norsk
Motorstorm: Apocalypse annonsert

Motorstorm: Apocalypse annonsert

Skrevet av Tommykrem den 10 juni 2010 klokken 22:59

Jeg tenkte jeg skulle komme Gamereactor i forkjøpet, og si at Motorstorm: Apocalypse er annonsert, testet av flere anmeldere, bekreftet av Sony og at det finnes bilder (blant annet vedlagt bilde). Det fjerde Motorstorm spillet i serien er til PlayStation 3 og vil ta plass i et bylandskap inspirert av den amerikanske vestkyst. Og i tillegg til customization av biler og bilers evner kommer det nye fartøy og redesign av boost og styring. Pluss støtte for 3D og sannsynligvis også move.

Uansett, er jeg den eneste som synes det er rart at Sony tilsynelatende ødelegger E3'en sin ved å annonsere alt på forhånd. LittleBigPlanet 2 rett før E3 var overraskende, Killzone 3 enda nærmere E3 var enda sprøere. Da inFamous 2 ble det nesten for mye av det gode, og nå som Motorstorm: Apocalypse blir jeg nødt til å vurdere en tyngre sommerjobb. I tillegg til dette har Sony gitt ut sine første 3D titler på PSN nå nylig. Hva skal dette være godt for? Skal det ikke hypes og annonseres med skrik og skrål på E3? Det blir helt sikkert flere titler på E3. Ape Escape PS3 og Resistance 3, kanskje Uncharted PSP eller Uncharted PS3 og muligens Starhawk og fler, men er det virkelig nok til å rettferdiggjøre at Sony annonserer 4 titler før E3?

Jeg kan tenke meg tre grunner til at de er annonsert før E3:

1. Sony vil annonsere spillene selv, og fryktet at rykter skulle spre spillet uansett. (Det oppstod gjerne rykter like før hvert spill ble annonsert)

2. Sony har mye mer på E3, og kanskje viktige hardware saker som PSP2 og PSN+. I tillegg til fokus på Move.

3. Sony får bedre mediadekning FØR E3, fordi de regner med at såpass mye vil bli annonsert på E3 at noe vil drukne. Litt som Crackdown 2, ModNation Racers og Vitality Sensor gjorde sist år (Vitality Sensor ville vel ha druknet når som helst uansett).

Det kan fint være en blanding av punktene over også. Jeg for min del synes det er fint å se at Sony annonserer spill før E3, og skulle ønske flere kunne gjøre det samme. De setter definitivt et stort press på E3, og har hatt mest media dekning helt siden Socom 4 ble annonsert i vår. Si gjerne din mening, og om du vil se hvor mange spill som er på vei til PlayStation 3 er det bare å sjekke her:

http://z9.invisionfree.com/NAForum/index.php?showtopic=466

HQ