Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

FIFA 15 #temabloggen6+7

Skrevet av Tor Erik den 5 mars 2015 klokken 11:12

Mitt verste spillminne er antageligvis like ferskt som den brødskiva du spiste til frokost i dag. I går startet nemlig jeg og Morten Bækkelund en co-op-sesong i FIFA 15.

Vår første kamp var forferdelig. Våre spillere løp sakte og hadde elendig ballkontroll, mens motstanderen hadde medvind i hver eneste situasjon. I tillegg gjorde medspillerne våre (datastyrte) latterlige feil, og Neuer i buret var fullstendig ute og syklet. Etter 40 minutter lå vi under 4-0, og det hadde ingenting å si hvordan vi spilte. Derfor avsluttet vi like godt kampen for å ta en ny.

For første gang i vår erfaring med spillet møtte vi de samme to spillerne i neste kamp, men denne gangen var EAs overstyring mindre tilstedeværende. Vi fikk lov til å spille fotball - i hvert fall så mye som spillet tillater. Kampen ble langt jevnere, og kort fortalt slo vi dem 3-1.

Aldri har jeg sett et spill oppføre seg så dårlig som FIFA 15 gjorde i går, og aldri har det vært tydeligere. Den første kampen føltes slik jeg innbiller meg det vil være å spille Super Mario med en hoppeknapp som reagerer av og til - og når den virker, så hopper Mario innen tre sekunder - ikke idet du trykker på knappen.

FIFA 15 #temabloggen6+7

HQ