Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Sesong 5 av Game of Thrones

Skrevet av Tor Erik den 13 april 2015 klokken 10:46

I natt var det premiere på den femte sesongen av Game of Thrones på HBO, og forventningene i forkant har vært høye. Hvis du ennå ikke har lest bøkene eller sett den forrige sesongen, så bør du forstå at det kan og vil dukke opp spoilere i denne bloggen. Du er herved advart.

For min egen del går serien nå inn i den mest interessante delen av fortellingen. Vi husker at Tyrion rømte etter å ha skværet opp med faren sin, lille Stark fant frem til 'children of the forest', den største dragen har tatt seg en lenger flytur, Arya fikk skyss til Bravoos, Cersei begynner å bli rimelig forbannet og Jon Snow vet fortsatt like lite (han blir i hvert fall behandlet slik).

Det var likevel litt skuffende å se den første episoden av årets sesong. Jeg kan kanskje skylde meg selv for å ha lest bøkene, men jeg synes det starter litt tregt. Jeg gleder meg til å se utviklingen i levende bilder, så jeg sitter og håper at de kan komme seg igang så fort som mulig. Dessverre skal det startes forsiktig slik at alle blir minnet på hvor vi forlot dem i forrige sesong, og nesten hele den første episoden blir et gjesp kamuflert som en lang forklaring slik at ingen mister tråden.

Jeg håper virkelig at neste uke byr på noe mer matnyttig...

Sesong 5 av Game of Thrones

HQ