Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

PS Plus-tilbudet i april

Skrevet av Tor Erik den 15 april 2015 klokken 15:59

Mellom TV-serier og Champions League har jeg funnet tid til litt spilling også (skulle vel bare mangle). Idet jeg skulle til å fyre opp Trials Fusion for noen nye forsøk på Ice Climb valgte jeg i stedet å laste ned to av spillene i månedens PS Plus-tilbud. Det ble plattformspillet Aaru's Awakening og skytespillet Tower of Guns. Det ble to korte økter.

Jeg vet at det er fy-fy å være negativ til mindre spill og spillutviklere, men dette var tynne greier. Plattformspillet føltes upresist og seigt, og jeg ble fort lei av den overdramatiske historiefortellingen som jeg ikke kunne hoppe over.

Tower of Guns var på sin side mer responsivt, men spillverdenen føltes uinspirert og kjedelig. Fiendene var også lite morsomme å overvinne.

Det frister altså veldig lite å laste ned og teste Never Alone - selv om det er gratis. Hører gjerne fra noen som har testet det før jeg prioriterer feil igjen...

PS Plus-tilbudet i april

Fra Aaru's Awakening. Fint design, men det var stort sett alt jeg likte.

HQ