Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Gi meg kamp!

Skrevet av Tor Erik den 16 april 2015 klokken 13:55

Jeg spiller Bejeweled. Sånn, du kan fortsette når det er fordøyd. Jeg er nemlig akkurat passe hekta på modusen Lightning, og det er dette jeg driver med når dodøra er låst.

Det neste kan virke litt klysete, men jeg håper du bærer over med meg. Mitt største ønske nå er nemlig å bli utfordret av noen på vennelisten. Jeg slang ut en kjepphøy utfordring til resten av GR-redaksjonen, men ingen av dem som har prøvd spillet har vært i nærheten av å gi meg kamp.

Derfor ber jeg nå deg om å vise meg hvor skapet skal stå, for jeg har ikke peiling. Det er begrenset hvor morsomt det er å sette personlige rekorder, og det er heller ikke spesielt gøyalt å konkurrere mot vilt fremmede mennesker.

Stikk inn på Game Center hvis du har et iOS-apparat og legg til Tor_ern (det er altså meg), og deretter setter du meg på plass i Lightning-modusen.

Gi meg kamp!

Dette er rekorden i skrivende stund. Slå den.

HQ