Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
The Perfect Shave

The Perfect Shave

Skrevet av Torento den 7 mars 2010 klokken 11:59

Ja folkens nå har tiden kommet og Torento har prøvd og prøvd i ukevis men no har det endelig skjedd. The Perfect shave.

Det er en stund siden jeg måtte begynne å barbere fjeset, men hver gang jeg har barbert meg har det dukket opp et sår eller to men ikke i dag. 07.03.2010

Alt begynte når jeg satt på dataen og følte at jeg burde gjøre noe fornuftig for en gangs skyld. Skjegget har irritert meg ganske mye den siste uken så jeg kunne vel like godt kvitte meg med det.
Jeg gikk inn på badet satt vasken på og fant fram barberskummet og høvelen.
Deretter tok jeg å smurte skummet ut over fjeset mitt og det ble perfekt, ikke for lite og ikke for mye. En bra start.
Jeg følte at ting begynte å bli intenst inne på det lille badet. Jeg dro høvelen nedover kinnet og skylte, men når jeg kom til leppen da stoppet alt. Det er nemelig med leppen jeg får flest kutt så jeg måtte være forsiktig. Etter 10-20 minutter var jeg ferdig med leppen
(kanskje ikke så lenge^^)
Jeg gikk videre på andre kinnet det gikk fort ingen problemer, og det samme under haken.
Jeg var ferdig. Jeg vasket høvelen og la den på plass og uten å vite det hadde jeg fått the perfect shave.
Jeg tok en klut og vasket fjeset da jeg plutselig innså at, det ikke var noe som stakk, eller klødde, jeg klarte det og er stolt av det.

Så du skal skjønne det at Torento er ikke så ubrukelig som det virker som. Han kan barbere seg xD

HQ