Norsk

Arbeidsuke i Gamereactor dag 2

Skrevet av Warwigan1 den 12 mai 2009 klokken 14:03

En dag har gått hos Gamereactor og dette er da min lille status rapport for dag 2 her i Gamereactor.

Først vill jeg starte med og fortele litt om hva jeg gjorde i går etter at den første bloggen ble skrevet. Jeg fikk i oppgave av Jon Cato å søke rundt på nette etter nyheter om spill og oversette det til norsk hvis det var en nyhet som ikke var på Gamereactor. Det ende med at jeg begynte og oversette en nyhet om Perfect Dark fra Svensk. Å oversette fra Svensk er vanskeligere en det høres ut som, selv om jeg er en 16 dels Svensk altså. De tekstene som er skrevet av meg står det; Skrevet av: Eivind Sandell på, så se etter det. Resten av dagen gikk mest til å lete etter mer informasjon og oversette det.

Dag 2 så var jeg på plass utafor Gamereactor's kontor ca 8.59, snakk om timing. (Jeg skulle være der 9.00). Da jeg kom in var det bare å skru på pc'en igjen. Jeg forsatte med å oversette nyheter. Etter en time dukket CT opp etter å ha vært hjemme den første dagen for å fullføre anmeldelsen av Guitar Hero: Metallica. Den første nyheten som ble publisert var Thief 4 annonseringen. Den gikk smertefritt og oversette. Den neste derimot var nyheten om Sega. Den var litt mer problematisk. Jeg sleit en del med oversettelsen fordi det var velig mange ord som jeg ikke forstod og google translate bare dreit på seg når jeg prøvde der. Det gikk til slutt og etter at CT fikk rettet opp en del feil med tallord og slik publiserte han den og.
For første gang mens jeg har vært har var det faktisk noen som spilte, for nå sitter Jon Cato og fortviler seg over Bionic Commando. Tro meg det kan komme noen skikkelige gloser ut av den karen når han gang på gang døde samme sted. Sims 3 betaen kom også med posten og til en liten irritasjon var det Jon Cato som skulle ta det med hjem og prøve det. Der nok ikke bare jobbing her i Gr. For JC, CT og jeg satt en god stund og spilte http://picktheperp.com/ som er et spill der du skal finne ut hvem som har gjort hvilket lovbrudd. Det ble også en del banning og sterke gloser når JC og Ct konkurrerer om hvem som får best score i det spillet. Litt artig må vi jo ha det iblant. Den siste oppgaven var å skrive blogg over hva som skjedde i dag og det ser dere at jeg er ferdig med, hehe.

Det var alt for i dag.

En siste ting, dassen her spøker, det er skikkelig scary.

HQ