Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Så skriver jeg også blogg med en drøm.

Ja, jeg hadde en rar drøm og vil gjerne dele den. Poster kanskje flere av disse senere.

Uansett, jeg fikk tilbud om en rolle i en film ved navn "Zombies Killed My Parents". (Hele navnet var visst "Zombies Killed My Parents vs. Ninjas Killed My Parents", men bare kortversjonen ble brukt offisielt). Jeg takket ja, og fikk vite at jeg skulle være en ninja, som tydeligvis var hovedrollen. Like etter kuttet det til en scene der ninja-meg hoppet mellom hus og drepte zombier. Så måtte jeg øve på introscenen, og gikk inn i et rom som minnet om gangen utenfor et klasserom, bare at rommet var tomt bortsett fra noen bord midt på gulvet. Kameracrewet var også der, og pappa skulle ta rollen som enten vanlig random person eller zombie bare midlertidig. Vi sto alle oppå bordet, og ja, alle fikk plass, så enten hadde vi blitt midlertidig krymper, eller så var bordet veldig stort.
Så skiftet det til introscenen(filmaktig, altså at det var mer som å se en film enn å være med i den delen), der det eneste jeg husker er at det foregikk i enten en mørk skog eller på en gravplass, og de brukte masse falskt blod. Falskt spy ble også brukt et sted, en grønn, stinkende gørr. (Av en eller annen grunn var ikke jeg med i denne introen) Tror at en random person og en zombie var med. Til slutt i introen ble masse falskt blod sprutet på en stein, og da det rant nedover, kom filmens navn til syne på gravsteinen. Så fortsatte filmen, men da våknet jeg.

Huh... wtf. Ja, jeg vet ikke hva underbevisstheten min finner på, men morsomt et det hvertfall. Nå har jeg lyst til å se "Zombies Killed My Parents".

HQ