Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Den aller beste spillet jeg har spilt i 2020

Den aller beste spillet jeg har spilt i 2020

Nå som game awards har skjedd(Og den var en stor spøk) så tenkte jeg at det var en passende tid å snakke om de aller beste spillene i år. Men desverre har jeg ikke fått spilt så veldig mye som kom ut i år. Jeg har spilt Final Fantasy VII remake og Spider-man Miles Morales og har nå begynt med Assassin's Creed Valhalla. Men jeg har ikke spilt nok for å lage en liste.

Så istedenfor å lage ne liste av de beste spillene i år så bestemte jeg å snakke om den ene spillet som jeg mener er den aller beste som kom ut i år. Og den heter for You and me and her: A love story

Helt siden jeg spilte dette spillet så kunne jeg ikke slutte å tenke på det. Og jo mer jeg tenkte på det så bare ble det bare bedre og bedre.

Jeg kan begynne å si det at. Dette spillet kom ut i Japan i 2013 og fikk ikke en Engelsk oversettelse intil 2020. Så kanksje jeg jukser litt. Men siden ingen av oss utenfor Japan fikk spille dette spillet helt til nå. Så synes jeg at det gjelds litt.

Historien:
Å nei. Jeg kan ikke snakke om historien i dette spillet uten å røpe noe. Men alt jeg vil si er at historien er fantastisk, Det starter litt treigt i begynnelsen men det tar helt av etter hvert. Det er så mye uforglemelige øyeblikk. Jeg vil ikke røppe noe men tro meg når jeg sier dette. Historien er rett og slett fantastisk

Musikk:
Musikken er rett og slett nydelig. Fantastisk soundtrack som jeg har alltid gleden å høre om og om igjen.

Figurer:
Her er noe jeg kan si.
Det er tre hovedfigurer. Først så er det protagonisten Shinichi
Han er en veldig vanlig typisk Protagonist.
Så er det Sone Miyuki.
Hun er Shinichis barndoms vennine. En skuespiller for en drama klubb, hun er vennelig men også ganske streng.
Også er det Mukou Aoi.
Hun har en skikkelig Gamer brain. Mener at virkeligheten er et video spill og prøver å få Shinichi og Miyuki sammen.

Konklusjon:

Jeg ble virkelig overasket over hvor bra dette spillet virkelig er. Og vil anbefale at dere prøver den selv. Og dette spillet er virkelig den jeg mener fortjener å være årets spill. Det starter litt treigt i begynnelsen men det blir bare bedre og bedre så lenge du fortsetter.

You and me and her A love story får en 10/10

Advarsel:

Dette spillet kan bli veldig grafisk. Også ganske deprimerende

Du kan finne dette spillet på Steam:

https://store.steampowered.com/app/1293820/YOU_and_ME_and_HER_A_Love_Story/

HQ