Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Få tiden til å gå #Short'n'sweet

Skrevet av Xtord den 26 mai 2017 klokken 09:06

Jeg sa vel til Khriipy at jeg skulle se hva jeg kunne finne på i dette temaet så da blir det en blogg til. Og som Cheezdoodlge sier så er min liste også ganske tilfeldig. Så her er liste over spill jeg spiller si hvis jeg har en time maks eller bare rett og slett vil ha tiden til å gå.

Mario kart 8. Det kan hende jeg spiller dette i flere timer, men dette er allikevel et enkelt spill å sette seg inn i. Bare ta en 10 talls runder om ikke 12-15 så har du passert sirka en time. Enten det er å spill alene eller hvis jeg spiller med søstera mi så funker dette. Klart hvis jeg har god tid så er det veldig fristende å spille det så mye at jeg får en første plass på online delen. I tillegg må det sies at dette er nok et av mine favoritt spill som har kommet ut et 2011.

Fifa 16 (hvilke som helst funker vel enkelig) Jeg stod over fifa 17, jeg holdt på å hoppe over fifa 16 og men, kjøpt det i fjor sommer da det var på salg ... frem til det hadde jeg prøvd litt PES. Å selv med alle de små problemene jeg har med disse spillene. Når jeg skal ha si en kjapp 30 min til å gå evnt 1 time så rekker du 2 kamper kanskje 3 kamper online ... Og jeg spiller ofte fifa når det er fotball senere på dagen, for da er jeg i fotball humør og bare vil ha dagen til å gå. Eller at det er 20-30 min til vi skal se en film eller spise i familien så det å spille en fotball kamp det funker så det holder. Men, jeg liker ofte gjerne å slutte fifa dagen / runden med en seier evnt uavgjort eller at jeg i det minste er ferdig med sesongen.

Civilization 5. Ok jeg har til gode å få startet nr 6. Men, civilization 5 er det spillet jeg har brukt mest tid på steam. Og selv om majoritetene av gangen jeg spiller det så bruker jeg gjerne langt over 1 time gjerne 2-3 timer, tiden går fort i dette spillet. Det er for en grunn man sier bare en turn til. Men, det er klart å spesielt den perioden jeg spilte det mest julen 2015 om jeg ikke tar feil hvor jeg spilte meget mye. Så funker dette meget bra spesielt de første 50-100 turnsa av spillet, da tar jo en turn knapt et minutt. Jo lenger ut spill du tar jo lenger tid tar turnsa å selv det funker, spørsmål er heller om du klarer og legge det fra deg. Når du kommer de senere turns bruker du vel 2-3 minutter og tenker det ah det var sånn jeg sluttet spillet sist gang og runden tar fort opptil 3 minutter og ikke bare et. Igjen skal det sies at jeg veldig, veldig ofte ved unntak av noen få ganger at jeg gjerne spiller dette i over 2 timer. Så det er vel enkelig ikke det beste eksempelet fra denne listen

Mw2/ black ops , kanskje også mw3. Det er mer og mer sjelden jeg spiller cod. Spesielt mw2 og mw3. MW3 har jeg vel ikke spilt siden det kom ut. MW2 har jeg prøvd på i senere tid men, alt for mange hackere. Black ops kan gå hvis du har flaks og finner en decent lobby, men på Search og destroy så finner du ofte en hacker og det er gjerne search and destroy jeg spiller når jeg spiller alene og da black ops, så det tar gjerne litt tid før du finner en ok lobby. Da får du jo tatt 3-5 runder minst. Selvsagt de fleste gangene jeg har tatt opp black ops er når jeg spiller med søstera mi og som regel spiller vi da mer enn en time, men det hender vi bare rekker sirka en time og da rekker vi i hvert fall fem runder med Team Deathmatch eller noe annet som Demoliton, Domination og Capture the flag. Samme med civilzation 5 det er ikke den beste eksemplet siden jeg gjør det utrolig sjelden, men muligheten er der

Rocket league. Khriipy nevnte dette. Og det gjør jaggu jeg også. Det hender jo at jeg finner ut at jeg vil spill rocket league og m det er rett og slett veldig morsomt, det er variert, det er vanskelig å mestre, og nok game modes, skulle gjerne ønske jeg hadde noen å spill det med. I tillegg liker jeg musikken. Men, igjen å ta en par runder her funker meget bra
.
Til slutt tar vi med Rainbow six vegas 2. Ikke siege men, Vegas 2. Er vel det ps3 spillet jeg spiller mest av nå har jeg ikke spilt det siden april for da kom Persona 5 ut. Men, det hender jo noen ganger at jeg tar en kjapp runde eller to. Har sikkert flere 100 timer i dette spillet og det bare på terrorist hunt. Selvsagt når jeg ofte spiller dette spiller jeg det gjerne mer enn en time, men at en time funker meget bra det gjør det. Ta en 3-4 runder bare får å få tiden til å gå det funker. Og det er lett å sette seg inn i. Skulle bare ønske jeg hadde noen jeg kjente som jeg kunne spille det med.

Det er sikkert flere spill jeg kunne tatt med som fire emblem 7 eller andre spill i den serien hvor det hender jeg kan slå av en time kjapt i bilen.

Denne gangen velger jeg å svare på nr 2 å. Jeg har ofte sjansen å få gjort mye av det jeg vil. Ved unntak å ta en tur med hunden. Men, når jeg har frihet på et par timer, så kan det gå alt fra å ta en lur i sofaen, ta et bad. Se en del tv-serier som, som nå med battlestar galactica og vikings i for litt over en uke siden, må få sett resten sesong 4 der snart. Eller finne et eller annet spill og spille, eller starte på og få prøvd å runne.

Takk for meg Tord.

PS: Kan også nevne portal 2. Etter over 100 timer nå så legger jeg stadig merke til nye ting

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus