Norsk
Game of the year-2011: Top 20

Game of the year-2011: Top 20

Skrevet av ad0132 den 29 desember 2011 klokken 17:00

P.S: Listen er basert på MINE meninger og spill som jeg har spilt.

20. FIFA 12
19. Outland
18. Bastion
17. Halo: Combat Evolved aneversary
16. Back to the future: The game
15. Tiny Wings
14. WWE 12
13. Rayman Origins
12. Epic Mickey
11. The Witcher 2

10. Deus Ex: Human Revolution:
Etter et skuffende andrespill, disket det tredje spillet i serien opp med både en historie og action som blidgjorde både gamle og nye fans. Alle måtene du kan spille Human Revolution på gjør også at du kan spille igjennom spillet flere ganger uten å få den samme opplevelsen.

9. Battelfield 3:
Call of Duty ble beseiret av svenske Dice sin nyeste innføring i serien disket opp med den beste flerspilleren noensinne. Hvis du kjøper Battelfield 3 for enspilleren vil du nok bli skuffet, men leter du etter et fps spill som du kan bruke flere uker på å krige over nettet vil du finne akkurat det du leter etter i Battelfield 3.

8. Gears of war 3:
En saga skulle avsluttes og Cliffy-B brukte den skjente formelen men smurte på enda tykkere med action, episke sekvenser og innhold. Den nye Horde-modusen samt flerspilleren gjorde også at man hadde en grunn til å ikke stue bort spillet etter å ha fullført den episke kampanjen.

7. Rage:
ID har ikke bare skapt et utrolig pent spill men også et spill med fantastisk atmosfære, historie og action. Det å vandre i en mørk gang for så å støte på mutantnijaer som du bekjemper med armbrøsten din er alltid like underholdene. Bilfysikken skuffet kanskje litt, men var ikke noe som hindret deg i å fullføre dette fartsfylte eventyret.

6. Minecraft:
Er Minecraft et spill eller et verktøy? Jeg er ikke helt sikker, men i 2011 fik kalle sjansen til å leke med Lego uten å bli mobbet av den grunn. Bare fantasien setter grenser, Minecraft er et spill du kan bruke over 100timer på og fortsatt føle som du bare har skrapet i overflaten på.

5. Crysis 2:
Det peneste spillet noensinne og et av de få FPS-spillene som makter og ha en lang og engasjerende enspillerdel samt en vel balansert flerspiller. Enspilleren lar deg bruke nanodrakten som du vil for å ferdes rundt i New York og skyte romvesner og sinte vakter. Historien er kanskje litt vel Sci-fi, men med så het action glemmer man det. Flerspilleren kan ikke sammenlignes med CoD eller Battlefield, men er et flott tillegg.

4. Portal 2:
Portal 2 er et av de morsomste spillene noensinne og lykkes på alle nivåer. Kontrollene er like simple som forrige gang, du har to portaler som må brukes for å nå målet ditt. Denne gangen er dog flere ting slengt inn i miksen, slim, lysbroer, kanoner, engelske roboter og lasere er bare noen av farene du vil møte på. Sett inn tullete karakterer, en spennende historie og en co-op modus og du har en miks for en helvetes god kake. Eller for å sitere GLAdiOS: «This was a triumf».

3. Batman Arkham City:
Batman: Arkham Asylum var for mange (meg inkludert) årets spill 2009, og selv om den mørke ridderen ikke helt kunne bekjempe Skyrim sine drager, magi og enorme verden eller Link sine eventyr tar Batman i hvert fall en solid tredjeplass. Arkham City bygger på systemet lagt av Arkham Asylum, men med en større verden, flere fiender og bosser, flere nye duppeditter samt massevis av innhold etter at historien er ferdig. Du trenger heller ikke å være en tegneseriegeek for å nyte dette spillet.

2. The Legend of Zelda: Skyward Sword:
Twilight Princess var for meg en stor skuffelse med sine mange irriterende øyeblikk. I Skyward Sword trenger du ikke lenger å være en orienteringsmester for å finne fram i templene lenger. Kontrollene fungerer nærmest perfekt, noe som gjør spillet mer engasjerende. Historien, karakterene og designet er som forventet av Zelda; Top-notch. Dette er så absolutt Zeldas beste spill siden Ocriana of time, og et av de beste Wii spillene.

1. The elder scrolls V: Skyrim
Skyrim er mer et univers som du får ta del i, en et faktisk spill. Hele verdenen er full av liv, uansett om du følger historieoppdragene, sideoppdragene, eller bare vandrer rundt i verdenen. Levelsystemet er forbedret siden Oblivion, og det å se karakteren utvikle seg slik du bruker han er fantastisk. Det å kunne bruke magi i to hender er i seg selv grunn nok til å kjøpe spillet, samt innføringen av «Shouts» og drager. Skyrim er rett og slett en suksess på nærmest alle punkter, et par rare animasjoner og bugs kan ikke hindre Skyrim fra å være kongen over spill i 2011.

HQ