Norsk
Blog
Nytt prosjekt. Hva skal den handle om?

Nytt prosjekt. Hva skal den handle om?

Skrevet av albaga den 17 november 2011 klokken 17:57

Året er snart på vei mot slutten og det har vært en del spill som har kommer ut. Selv så koser jeg meg med Skyrim, Batman og Uncharted 3. Tre gode spill som jeg anbefaler godt i alle fall Skyrim. Jeg har også blitt interresert i Assass`s Creed serien og siden det nye spillet Revelations nettopp har kommet ut fikk jeg lyst på å kjøpe det. Grunnen er fordi man få med nr 1 i serien og rabatt på de andre spillene på PSN noe som er ganske artig, synes virkelig Ubisoft gjorde en god jobb nå. Enda en grunn er at jeg elsker prince Of Persia spillene som også Ubisoft står bak.

Det har selfølgelig kommet en god del andre spill, noen skuffelser, noen gode kandinater til årets spill. Vi få se hva som skjer fremover.

Uansett nok om spill. Siden året snart er over tenkte jeg å starte med et nytt prosjekt, men aner ike hva det skal handle om så derfor tenkte jeg om dere kunne komme med noen forslag dere er interresert i som jeg kan skrive om. Kanskje topp 30 spillfigurer? Topp 20 verste spill? De mest overvurderte spillene? osv. Det var bare eksempler da...

Så bare kom med forslag i kommentarfeltet! Btw, bildet er av Ezio.

HQ