Norsk
Blog
Manga og Anime = Barnslig?

Manga og Anime = Barnslig?

Skrevet av albaga den 4 mars 2012 klokken 11:52

Bare som at dere vet det så er det ikke jeg som synes at Manga og Anime er barnslig, jeg elsker det. Jeg ble forelsket i Manga når jeg leste dne førse Dragonball boken da jeg var rundt 6-8 år gammel og Anime har jeg egentlig alltid sett. Manga & Anime er noe jeg har likt, liker og noe jeg vil like fremover.

Det jeg mener er at mange barn, spesielt ungdommer mener at Anime/Manga er veldig barnslig og det ved bare et øyekast. Jeg og DSN diskuterte nylig om dette teamet og i følge hans råd så kan man vise en scene fra serien Fate/Zero eller andre grusomme scener som at de kan skjønne at Anime er mer enn bare "Gum, Gum PISTOL!"

Jeg antar at jeg ikke er den eneste som opplever at den eneste på skolen som liker Anime/Manga er seg selv. Kanskje noen få andre som er litt interessert. Til og med foreldrene synes det Manga/Anime ser barnslig ut, selv om de faktisk inneholder tragiske, blodige, grusomme scener.

Jeg synes alle burde gi Anime & Manga en sjanse, for det faktisk gøy når du først starter med mindre du bare interessert i COD. Jeg har faktisk selv bestilt flere bøken av serien "One Piece" og ser på Naruto. Så vis dere vil få anbefalinger gå til Manga & Anime-tråden, for der trengs det flere aktive brukere.

Takk for meg!

HQ