Norsk
Blog
#O2K - NARUTO og det at serien slutter i år

#O2K - NARUTO og det at serien slutter i år

Skrevet av albaga den 2 april 2014 klokken 21:54

Nå, noen av dere vet sikkert at jeg er ganske glad i denne serien. Kanskje dere har lagt merke til det på kommentarene mine, tidligere blogger, innlegg eller profilbilder. I fjor annonserte Masashi Kishimoto at Naruto, en av de mest kjente shonen serien, vil sluttet i løpet av 2014. Jeg vil derfor lage en kort blogg og nevne noen punkter av det jeg forventer mot slutten. Dette er tross alt en av de første serien jeg virkelig likte. Ikke den beste serien, langt i fra, men veldig bra. Jeg kan føle nostalgien allerede.

- Først og fremst at Naruto oppnår målet sitt, altså det å bli hokage. Jeg føler det blir ganske dumt om han ikke blir hokage med tanke på at det var derfor kan kjempet og trente så hardt.
- Mer bruk av sekundære karakterer har vært en stor mangel i Shippuden. Kanskje det er en av grunnene til at folk foretrekker part 1. Om slutten får mer av de andre karakteren tror jeg fansen vil sette pris på det.
- Finale kampen mellom protagonisten Naruto og antagonisten Sasuke. Alle har gledet seg til denne kampen siden "The Valley Of The End". Jeg forventer at den blir episk og bare generelt utrolig bra.
- Svar på spørsmål
- Det at teamet av historien blir gjentatt mot slutten og at Naruto finner definisjonen av hva det å være "shinobi" er.

Mitt største ønske er egentlig bare at serien får en tilfredsstillende ut. Måten mangaen har utviklet seg på ser det ut som det blir tilfellet.

Her er det nyeste kapitlet om dere vil ta serien igjen eller bare lese den om dere ikke har gjort det enda:(sikter mer til anime/manga fans generelt)
http://www.mangareader.net/naruto/671

(Jeg hadde egentlig skrevet en mer utfyllende blogg, men bestemte meg for å vente til serien er ferdig og ha en mer spoilerdiskusjon)

Hva er din mening om serien? Ser du frem til slutten?

HQ