Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Forza Motorsport 4. It's Here..

Forza Motorsport 4. It's Here..

Skrevet av androcker den 13 oktober 2011 klokken 20:02

Endelig er det her.. Bilspillet mange bilspill elskere og bilentusiaster har venta på..

Forza Motorsport 4!

Som en bilmekkaniker, sier det jo seg selv, at jeg liker biler. Og selvsagt.. Bilspill.
Jeg har alltid vært en Gran Turismo fan, men etter jeg kjøpte 360 for ca 3 måneder sia, så tenkte jeg, at jeg bare MÅTTE ha meg Forza Motorsport! Det så så vellpolert og bra ut at jeg følte jeg måtte ha det.

Så jeg fikk et godt tilbud på Forza 3: Ultimate Edition av en kamerat på en elektronikk butikkm bare 199,-
Reiste hjem for å spille.. Og jeg ble helt slått ut over hvor vakkert, detaljert og perfeksjonert det spillet var! Jeg var hekta..

Jeg elsker kjappe biler, nye sportsbiler med nydelig design, og gode gammle amerikanske muscle cars!
Selv kjører jeg en 1992 Mazda MX-3 med en 1,8L V6 motor.. Ikke mye å skryte av, men den duger!
Har nå kommet oppi 210km/t med den! Ikke dårlig bare det..! (yeah.. I was scared shitless..!)

Men nok om det..

Når jeg leste at Forza 4 skulle komme, og at Top Gear teamet skulle være med ble jeg helt i ekstase! Jeg bare viste, at det kommer til å bli det ultimate bilspillet til dags dato! Og jeg måtte ha det!
Jeremy Clarkson.. Aah.. For en mann!
Jeremy presenterer, forteller info og historie bak bilene i en modus i spillet som heter Autovista, selvsagt har Jeremy humoren på plass som alltid når han forteller! I Autovista kan man gå rundt bilen og se på detaljene og lese om info eller få info lest opp.
Ekstremt kult!
Iallefall med tanke på at det er det nærmeste man kanskje kommer for å sette seg inn i en Lexus LFA eller en eller annen eksotisk sportsbil..

Jeg forhåndsbestilte Forza 4 på Platekompaniet, så når jeg åpna opp esken fra Posten, datt det 3 kort ut, der jeg fikk med 3 ekstra nedlastbare biler i tillegg til det Limited Collector's utgaven inneholder. "Boksen" inneholdt også en bok fult av bilder av ekslusive biler og info om bilene. Det var gøy å få noe slikt, så takk Platekompaniet!

Jeg er kjempe fornøyd med spillet så langt, masse løp å kjøre, masse modifikasjoner å ta seg til.. Og bare ha det gøy på banen å kjøre lekkre biler!
(Synd det ikke fins tv med lukt.. Så kunne man ha kjent den hærlige duften av svidd gummi..)

Til dere som ska skaffe Forza 4: Gled dere!

Takk for at dere gadd å lese Bloggen min!
Ha en go kveld videre.

Mvh Anders

HQ
Foo Fighters konsert!

Foo Fighters konsert!

Skrevet av androcker den 17 juli 2011 klokken 21:10

For dere som ikke har fått det med seg, så spilte tross alt Foo Fighters på Telenor Arena 24-06-2011, med fullspekka stadio, hele 23.000 mennesker tok plass under den 2,5timers hardpakka konserten fra et av verdens beste rocke band!

Foo Fighters har vært en av mine største favoritt band sia jeg først hørte om de, å den første sangen jeg hørte var "Times Like These" om jeg ikke tar helt feil..
Siden den gang har jeg fulgt bandet så godt som mulig.

Når jeg fant ut at de skulle ha konsert på Fornebu - Telenor Arena, bare VISTE jeg, at det måtte jeg reise å se!

Men selvsagt, billettene ble usolgt med en gang, og jeg måtte søke opp, ringe opp osv mange folk som solgte billetter for å få tak i noen.
Til slutt fikk jeg 2 ståplass billetter!

Jeg og en kamerat hadde planer om å reise sammen, men uheldigvis hadde han misforstått datoen, han trodde konserten var 24 Juli i stedefor Juni.. Så den dagen jeg fikk billettene i posten var vist han i Tyrkia!!!

Så jeg ringte å spurte så å si alle vennene mine jeg vet liker Foo Fighters, men de måtte enten jobbe, hadde ikke tid eller penger..

Jaja, jeg reiste nå alikevel jeg! Jeg kjørte helt i fra Sogndal, til Sandvika der jeg skulle sove, på knappe 5 timer. Jada, jeg hoooldt fartsgrensa....

Jeg vakke så kjent rundt der konserten ble holdt, så jeg tok en Taxi i fra hotellet til Fornebu, taxi-sjaføren prekæ å prekæ, mens jeg bare jatta med, han trodde jeg skulle se en slossekamp, sia jeg så jeg skulle på Foo FIGHTERS! Da jo jeg godt!

Når jeg først kom fram sto jeg vel i kø i nesten tre kvarter før jeg endelig kom inn.
Da jeg endelig var inne, gikk jeg bort å kjøpte meg en Foo Fighters og Kvelertak t-skjorte.

Deretter, prøvde jeg å komme meg så langt fram som mulig, kom ganske langt fram, ca 2m i fra gjerdet ved sena, var fornøyd nok med det.

Det første oppvarmingsbandet, var et svensk jenteband, med navnet Sahara Hotnights. 5 rocka jenter i tights sto å rocka opp litt for oss, de spilte en sang, "Cheek To Cheek", den likte jeg veldig godt, de fremførte den veldig bra, og med god trøkk! Men jeg hørte en del folk sa etter de var ferdige "Aaah.. De sugde.. Blææh..!"

Men de jeg hørte sa det var en gjeng idiotiske Trøndere som sto like bak meg, fulle som F, sto å sølte øl på alle innen en radius på 2meter og bare snakka drit.. Og det var ikke snakk om å få stelt seg ett annet sted pga det kom masse folk, vi sto som sild i tønne!

Jaja.. Jeg sto no der jeg sto alikevel jeg..

Så kom det andre oppvarmingsbandet jeg så veldig fram til! Kvelertak!

Som jeg sa tidligere, hadde jeg kjøpt to t-skjorter, de gadd jeg ikke å stå å holde i 4 timer, så jeg tredde begge på meg! Totalt 3 t-shirts hadde jeg på meg, varmt å godt!

Kvelertaks preformance var hardt og brutalt! Akkurat slik Norsk Black Metal ska være!
De fremførte enormt bra, spilte selvsagt noen hit'er, fra de som hører på de, blandt annet "Mjød", "Blodtørst", "Fossegrim" og "Sjøhyenar (Havets Herrer)"
Jeg ble overraska over hvor bra vokalen var live!

Gleder meg til å se de igjen når jeg ska på Norway Rock Festival 7-10 Juli!
(Kommer nok til å skrive om den festivalen seinere)

Etter ca 45min med venting etter Kvelertak fikk oss varme i trøya... Da kom de..

FOO FIGHTERS!!

De åpnet med å spille "Bridge Burning", da tok hele folkemengden av! Det var rene wrestling kampen!
Etterfulgt med "The Pretender" og "Rope!

Akkurat da Dave begynte å spille, ble det rene wrestling kampen på golvet, iallefall der jeg sto, folk tok helt av! En syk moshpit som ikke stoppa etter FF hadde spilt 3-4 sanger..
Personlig ekke jeg no glad i moshpitter, for da føler jeg at jeg må konsentrere meg om å ungå å bli trampa ihjel enn å følge med på bandet man kommer for å se!

Dave Grohl var helt amazing på senen, han strålte ut med sin artige personlighet, han fortalte vitser, den karen kan det å ta grep på publikum!

Dave Grohl sa det selv, at han skulle love et godt show, de skulle spille minst en sang fra hvert album de har gitt ut og de skulle ikke gi seg før "sjefene" sa det, og det løfte klarte han å holde med glans!

De spilte lenge, høyt, slik at lyd systemet brøt sammen, opptil fler ganger! De spilte noen rolige sanger, Dave tok senen alene, og spilte allsang låte "Wheels" etter fulgt med en rolig "Times Like These" som tok seg opp litt uti sangen, da var det fult trøkk igjen!

Etter de hadde spilt i nærmere 2 timer, var jeg så svett og klam at jeg kunne lukte meg sjøl uten at jeg egentlig måtte lukte på meg selv (jo vær så god for infoen!)
Men.. Med 3 t-skjorter på kan man jo ikke regne med no annet...
Grohl sa det selv også, at når han kom, og så arenaen, hadde han aldri trudd at det skulle bli sååå sykt varmt å spille der inne!

Så kom konserten til en ende.. Band medlemmene kastet ut plekter, trommer stikker og annet div..
Og jeg fikk NESTEN tak i en pakke med trommestikker, men jeg ble overfalt så jeg datt på snørra når jeg var på vei til å ta pakken.. Typisk huh? Ska love dere jeg var temmelig pissed off! Jaja, var ikke no mer å gjøre, så jeg bare fulgte mengden og gikk ut..

Når jeg kom ut, hadde jeg ikke stemme igjen, etter all skrikinga og synginga, og tinitussen holdte på å få hue mitt te å eksplodere!
Jeg gikk bort til en bar, der jeg kjøpte meg 2 iskalde cidere, for å rense halsen litt, det gjorde godt!

Så ble det å finne en taxi, som jeg tok tilbake te Thon Hotell Oslofjord, hvor jeg tok et laaangt bad, for å få vekk stanken, he he he!
Så sovna jeg som den fornøyde lille gutten jeg er, etter å ha sett heltene opptre!

Turen var så absolutt verdt det! Får gåsehud når jeg tenker tilbake på konserten.. Awesome..!

Takk for meg, håper ikke bloggen ble for lang og kjedelig for dere.
Og for dere som gadd å lese alt: I Salute You!

Good bye!

HQ
40-Tallet kom til gården i dag...

40-Tallet kom til gården i dag...

Skrevet av androcker den 18 mai 2011 klokken 22:29

Men det er ingen mordgåter her i går'n.. Or is it?

Vel vel folkens, 18 Mai i dag.. Jeg er trøtt etter 17 Mai feiringa, sliten etter en stressfull jobb.. Men heldigvis kom dagen seg etter jeg og mange venner var å så på Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Den likte jeg veldig godt! Jack Sparrow er en alle må like!

Men det er ikke derfor jeg sitter her å skriver denna teite bloggen.. Åh Nei-daaa!
Når jeg kom hjem fra kinoen, lå det en brevpakke på bordet til meg fra GameZone. Jeg åpnet opp i spenning, og dro opp det praktfulle coveret..
Men gyllen framspressa skrift som lyste mot meg! L.A. Noire!
Og et bilde av en beinhard detektiv, Cole Phelps!

Bare synd det er jobb i morra, hvis ikke skulle jeg sotte våken hele natta å spilla!

Jeg har bare en ting å si til alle som venter på dette spillet, eller har tenkt å kjøpe det.. GLED DERE!

Jeg ska ikke røpe noe..

Ha en fin kveld videre alle GameReactor's!

Mvh:
A

Killzone 3

Killzone 3

Skrevet av androcker den 22 februar 2011 klokken 21:32

Endelig, datoen vi alle venta på, 23.02.2011.. It's here!

Helt siden jeg fikk vite om at Guerrilla var i gang med enda et spill i Killzone serien, altså en etterfølger til Killzone 2, har jeg vært i ekstase!

Jeg må si at Killzone serien er et av de beste FPS spillene som har blitt utgitt til Playstation.
Jeg fant faktsisk fram Killzone på PS2, spilte gjennom det, samma med Killzone 2. Begge spill med intense skytekamper og mørk story. Jeg spilte gjennom begge spilla for å få tiden til å gå til Killzone 3 skulle komme ut..

I Forgje uke, så var jeg så heldig at jeg fikk anledningen til å prøve Killzone 3 på Kino i Magnus Barfot kino i Bergen!

Jeg kom hjem fra jobb, den 14.02. Satt meg på datan min, titta gjennom mailen og sjekka GR. Det var på kvelden jeg først oppdaga at jeg hadde fått èn ny privat beskjed, der sto det: "Påminnelse!! Killzone 3-arrangement
Du har fått plass til Killzone 3-arrangement på Magnus Barfot i Bergen sammen en venn!"

Jeg var i sjokk, jeg trodde ikke mine egne øyne! Jeg viste rett å slett ikke hva jeg skulle gjøre av meg, jeg hadde ALDRI vært i Bergen før, ALDRI kjørt dit sjøl (som dere sikkert tenkte ut sjøl..) og jeg måtte jobbe den dagen!

Jeg var mildt sagt pissed off! Jeg tenkte ut alt for å få kunne reise dit. Vell vell, jeg reiste på jobb dagen etter, jeg sjekka lista mi over hvor mange kunder jeg hadde.. Dagen var full booka!

Men jeg spurte sjefen om jeg klarte å jobbe meg inn, om jeg kunne være så snill å få reise i lunsjen. "Klarer du å ta de to største jobbene der, da ska jeg la deg reise"

Jeg jobba så svetten rant, og gjett hva? Jeg klarte det! Jeg hadde snakka med ei venninne av meg, ho ville være med til Bergen, heldigvis var ho kjent der. Hvis ikke hadde jeg nok aldri kommet fram.

Jeg kjørte å fylte full tank på Mazda'n min, henta venninna og raste av gårde!
23 Mil fra her jeg bor.. Jaja, det ska gå, tenkte jeg! Jaggu så gjorde det det også, jeg kom fram til Bergen by i god tid!

Mens jeg gikk med sommerfulger i magen og venta på å få se Killzone 3 på kino, gikk vi å tok meg en burger på McDonalds, gikk inn en tur på Platekompaniet, der kjøpte jeg Midnight Club: L.A. - Complete Edition. (Noe jeg ikke angrer på! Det spillet er knall bra!)

En halvtime før vi skulle inn, gikk vi å surra å spurte etter veien til Kinoen! Jeg var stressa! Heldigvis pekte en snill dame veien for meg, (Takk til deg, hvem enn du var!). Vi løp den veien, og der var kinoen, jeg fikk endelig puste rolig ut, I had made it!

Når jeg kom inn i kino lokalet kunne jeg med en gang se at jeg vakke den eneste nerden som skulle se Killzone (No offence til dere som var der også!).
Alle som var der, fikk en Goodie Bag før vi gikk inn i salen for å sette oss. Den inneholdt litt godteri, en tøff Gran Turismo 5 musematte, PSP nøkkel kjede, tre promo spill (fulle spill, men uten orginal cover og bare en hvit disk med navnet på spillet), Time Crisis: Rising Storm (Som faktisk var veldig arti å spille med Move), SingStar: Guitar og ModNation Racers på PSP. Jeg var stor fornøyd!

Så, starta spillet på kinoskjermen! Vi fikk se en epic intro, fantastisk lyd og bilde! Men når spillet endelig starta og vi skulle få spille, så ropte en mann opp et nummer fra noen lodd vi hadde fått tildelt, de som hadde det nummeret han ropte opp fikk spille på kinoskjermen. Han ropte opp A24, mens jeg hadde A25.. Jeg var ikke blandt de få heldige som fikk spille på Kinoskjermen, men jeg satt en stund å så på de andre spille, elleville skytekamper, Helghast soldater med jetpacks, svære roboter, skyte fra en bil i en intenst flukt fra Helghan tropper.

Men frykt ikke! Jeg fikk prøve spillet på i 3D på noen tv skjermer som var rigga opp rundt nede ved kinoskjermen. Det var rett og slett EPIC (sorry, fant ikke no annet ord å bruke). Da jeg fikk prøve var man til stede i en mørk jungel på planeten Helghan. 3D'n gjorde stemmningen i spillet mer dystert syns jeg, kjøttetende og giftige planter overalt, edderkopper.. Rett og slett storslagent, hjerte mitt pumpa! Jeg ska ærlig innrømme at jeg døde en del ganger, jeg kom til et punkt der det kom en stor 4 beint robot som hadde gatling gun og rakkett kaster, jeg ble slakta..

Jeg vet ikke hvor lenge jeg spilla, med tia gikk altfor fort, for plutselig så var prøve spilla over, og vi måtte vende hjem.. Selv om jeg ikke fikk prøvd på kinoskjermen, var den 3 timers og 23 mils lange kjøreturen til Bergen helt verdt det! Så TUSEN TAKK GR for jeg fikk den sjansen til å prøve Killzone 3!

Vel vel.. Nå har jeg nok kjeda vette da dere.. Nå ska jeg komme til det punktet bloggen kanskje egentlig var om..

Jeg lå på sofaen og duppa av i stad mens jeg så på Family Guy, da ringte dørklokka. Jeg gikk ut for å åpne. "Jeg har en pakke til Anders L********, er det deg?" sa postmannen. "Øøh, ja det er meg"
Han ga meg pakken og reiste. Jeg gikk ned på rommet mitt for å pakke opp, når jeg brettet opp litt av esken kunne jeg se to rød glødende øyne over en skrift som tydet "Killzone 3 - Helghast Edition"

Yeeesss! Jeg pakket vidre opp, og ble møtt av en replika Helghast hjem, og en liten action figur. Inne i hjelmen, befant det seg Collectors Edtion av spillet, noen Reedem Codes, som man får tillgang til alle våpen og dobbelt med XP under online spilling i 24 timer, nedlast bare soundtrack og en bok proppfull av consept arts, vakkre bilder!

Jeg var stor fornøyd, eneste jeg syns kunne vært bedre, om man faktisk kunne tatt på seg og brukt replika Helghast hjelmen! Men men, ska ikke klage! Fikk den jo tross alt en dag før laransering!

Så nå står hode til en skummel Helghast soldat plassert på en hylle rett over tv'n min å ser pent på meg mens jeg spiller Killzone 3 og dreper flere soldater som han stakkarn som ser på meg!

Takk for at dere tok dere tid til å lese bloggen min om mine opplevelser!

Im a pirate today! Aargh!

Skrevet av androcker den 6 januar 2011 klokken 16:54

Dere lurer vel kanskje på om jeg har blitt helt liv ruskende gæren når dere leser overskrifta..
Ta det med ro, nå ska dere høre!

Jeg vet ikke åssen jeg ska få dette til å bli en god og lang blogg, men jeg ville bare fortelle om en ekkel hendelse jeg opplevde i dag.

Jeg jobber som mekkaniker på et Toyota verksted. I går skulle jeg bytte en simmerring på bakre differensial på en Toyota Rav4.
Mens jeg og en kollega skrudde på den fikk jeg noe i øyet, jeg gikk å tok øyedusj for å få ut rusket å brydde meg ikke no mer om det.

Lenger ut på dagen begynte det å gjøre mer og mer vondt, så jeg tok mer øye dusj, men hjalp ikke! Når arbeidsdagen var over reiste jeg til en optiker, men han var ikke der da (Typisk nok).. Så jeg reiste hjem, prøvde å vaske øyet osv, men det ble ikke så vellykka..

Jeg gikk å la meg for å sove..

Next day. (Altså i dag!)

Når jeg våknet i dag, merka jeg ikke no, trodde kanskje øyet hadde renset seg sjøl i natt, så jeg reiste på jobb igjen.
Men når jeg kom fram på jobb, kjente jeg at det gjorde veldig vondt igjen! Så jeg ringte til øyelege å fikk meg en time med en gang.

Jeg reiste ned der, han så på øyet mitt.
"Ja her har vi noe metalliskt inne på øye ditt like ved hornhinnen"
Jeg ble sjokkert! Jeg trodde det bare var litt rusk, små stein eller no.. I did not see that coming! (Get it? seeee?)

Så satt jeg haka mi på et stort apperat, han lyste inn på øyet mitt, så kom det ei dame og holdte opp øyet mitt.
Da kom øyelegen med en gummi kost å børsta øyet mitt, så kom han med en lang tynn skarp tang, stakk den inn i øyet mitt å dro ut den lille metall biten!

Mens han fikla på der å dro ut biten, fikk jeg en ekkel følelse helt ned til beinet! Værste jeg har opplevd på lenge..!

Så folkens! Pass på synet deres! Tenk å bli blind! Eller bli blind på ene øyet å miste dybde synet, aldri kunne spille spill mer, se de du er gla i, eller lese her på GR!

Takk for meg! Until we meat again.. Game ON!