Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Devil May Cry 4, repeat?

Skrevet av androcker den 10 april 2009 klokken 00:56

Jaja, dette er første gang jeg blogger, så ikke døm for hardt! :D

Jeg satt å så på når de lagde musikken til spillet, Dark Void, her om dagen, å ble veldig imponert over hvordan musikk produseren tenkte på, han ville at spillere ikke skulle høre den samme musikken om og om igjen.

Så litt ut over dagen satt jeg meg ned for spille Devil May Cry 4 på PS3, jeg er en stor fan av demoner å overdreven fantsi, å jeg digger DMC historien.
Så la jeg merke til, hver gang, en stygg j***la demon kom, å man skal til å angripe, kommer den samma forbanna sangen hver gang!!!
"The dark has come, and so have I... A laugh last, 'cause you came to die!", starter sangen med en mørk å wannabe-skummel stemme, hveeer gang et nytt faenskap fra underverdnen kommer..
Det satt jeg å irriterte meg over hver bidig gang, nesten like ille som å sitte i bilden til bonde kjæresten til mamma, som spiller Vassendgutane på full guffe... Det er da man tenker "NOEN VÆR SÅ SNILL Å DREP MEG!"

Men men, Devil May Cry er fortsatt en av de feteste "demon-slayer" spillene jeg har spilt. Selv om musikken var forbanna irriterende til tider!

Men tenk litt på det me musikken neste gang du/dere spiller DMC4, så hører kanskje du den samme sangen om og om igjen.

Enjoy ;)

HQ