Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Ventet i 3år.. Still nothing happens..

Ventet i 3år.. Still nothing happens..

Skrevet av androcker den 12 april 2009 klokken 14:29

Telenor viser jo reklamasjon på dittn å dattn hele tiden, om at de har det beste bredbåndet, og har dekkning overalt, bla bla bla..
Men etter jeg flyttet fra storby og opp til dalane hadde jeg ikke internett.. Noe som nesten tok livet av meg..

Vi ringte å spurte å masa på Telenor, om vi kan få bredbånd i huset vårt, ca etter 1 års tid fikk vi beskjed om det ikke går ann å få bredbånd til huset vårt, MEN de sa at det skulle komme etterhvert..
Så vi venta å venta.. But nothing happend..

En dag jeg var hjemme alene kom det en bil fra et selskap, husker ikke hva det het i farta, men de ville ha huset vårt som testing, angående at Telenor skulle sette opp noen antenner, så at vi i dalen kunne få bredbånd, dette var 1 år siden nå.. De har aldri kommet tilbake.

1 år seinere ringte vi igjen, men kom bare på vent, så vi ga opp.. Nå har jeg MobiltBredbånd, det funker helt greit, det er tilkobla Egde mobil dekning.

Men jeg vil ha raskt husbredbånd! For jeg misunner alle som sitter å spiller online spill, å de som kan spille Playstation3 via nett, noe jeg lengter VELDIG etter å få prøve!

Etter all den ventingen..
Still nothing happends..

Flott å fint ska det være, men å gi oss bredbånd i huset klarer de vist ikke.

HQ