Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Guild Wars - I need help!

Skrevet av androcker den 28 juli 2010 klokken 20:02

NB! Dette er bare et skrik om hjelp folkens.

I går kjøpte jeg meg Guild Wars, 99kr på gamestop..

Jeg fikk installert det, registrert meg, logga på, spilla en halv times tid, logga av og logga på å spillte litt igjen før jeg la meg..

MEN!! Når jeg skulle logge på i dag, kom det error! Error Code=227
(Merk! jeg krysset av Remember account name and password når jeg spilla i går!)
Denne erroren forteller at de ikke kjenner igjen account navnet eller passordet.. Så derfor prøvde jeg å resette passordet mitt, da skrev jeg inn e-posten min, da fikk jeg vite at e-posten var i orden iallefall.
Så kan man jo skrive inn navenet på character'n man har og som et slags inngangsord, det var ikke til noe nytte..

Da jeg fikk et nytt midlertidig passord, skulle jeg skrive det inn for å logge på. men da kom samma erroren! Code=227!

Så nå har jeg brukt de siste 2-3 timene for å finne ut av feilen.. Jeg har prøvd alle råd jeg har funnet, men ikke noe hjelper.. Veldig frustrerende!

Jeg leste også på noen forum og andre spørsmål sider til Guild Wars, at mange andre også har fått denne feilen. Men jeg fant ingen fornuftige svar som hjalp meg med feilen..

Noen her som har opplevd det samme, å har klart å fikset opp i dette? Da ville jeg vært evig takknemlig!

HQ