Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
PCKiosken.no

PCKiosken.no

Skrevet av androcker den 12 september 2010 klokken 23:20

Hey kids! Wanna hear a story?! Great!

Vell nå ska dere høre, i midten av forgje måned bestilte jeg satt jeg i fler dager for å finne et sted som solgte Red Dead Redemption: Limited Edition, selvsagt var det vanskelig, siden den er Limited!

Men jeg til slutt, så fant jeg endelig en butikk. PCKiosken.no. Jeg har sett og hørt om PCKiosken før, trodde det skulle være en seriøs butikk. Det var der jeg tok gårdig feil! Vaneligvis bestiller jeg bare fra, Cdon.com, komplett og gamezone. De er jo flinke og seriøse.


Så de hadde jo eksemplaret jeg ville ha, jeg bestilte det, og betalte 704kr for det. Jeg syns det var ok å betale såpass siden det var Limited Edition.
3 dager gikk, det kom en ENORM pakke på trappa. Jeg tenkte "What!? Bestilte jeg 25 eksemplarer eller?!"
Jeg åpnet esken, gravde 15cm ned i masse bobleplast, dro opp spillet.. Da var da jeg hørte lyden av nåla på en platespiller ble dratt av LP-plata.. Det var standard utgaven!

Jeg stappa spillet nedi igjen, ble piss forbanna, så satt jeg meg ned å begynte å skrive klage mail. Jeg skrev en til klage support og en til salgs support.
Etter 2 dager fikk jeg svar. Dette var alt som sto på mailen: "Jeg skal undersøke saken" That's it!

Dagene gikk, og jeg hørte ingenting. Jeg sendte flere mail. Ingenting skjedde + at jeg prøvde å ringe flere ganger daglig, ikke noe svar!
Jeg begynte sterkt å tro jeg hadde blitt lurt eller noe.

Jeg ventet 3 dager før jeg prøvde å ringe igjen, men da svarte de! Jeg fikk høre "PCKiosken god dag"
Jeg svarte hyggelig, sa navnet mitt å hva jeg ringte for. Like etter jeg var ferdig å si hvorfor jeg ringte.. Piiip piiip piiip, var alt jeg hørte i telefon. Han la på røret!

Jeg ringte opp igjen, fikk svar, men da var det en annen mann som snakket, med en veldig nervøs stemme. Jeg sa det samma, hvem jeg var og grunnen til jeg ringte. Han viste godt hva jeg mente, så da spurte jeg om hva de holder på med, hvorfor svarte de aldri? Det fikk jeg ikke noe svar på, men han sa "Jeg har en som driver å undersøker det akkurat nå, så han gir det tilbakemelding i løpet av dagen"
Men gjett hva da folkens! Det skjedde ikke!

Jeg ville bare ha pengene mine tilbake, så kunne jeg sendt tilbake spillet, hvor vanskelig ska det være?!
For jeg betaler ikke over 700kr for en standrard utgave jeg kan få for 300kr billigere et annet sted.

Dette var i forgje måned. SIden da har jeg prøvd å ringe 3 ganger, uten hell og svar.

Jeg har rett å slett gitt opp, jeg kommer aldri te å høre fra de igjen.
Jeg ska ALDRI mer handle fra de, useriøse folk, dårlig kundebehandling og altfor dyr frakt!
Så jeg har jo også på en måte skrevet denne bloggen til dere lesere, så dere kanskje vil tenke om igjen om dere ska handle hos PCKiosken. Anbefaler iallefall ikke å handle der!

Kanskje overreagerer jeg litt, jeg vet ikke. PCKiosken.. F**K YOU!

Well kids! There's your story!

HQ