Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Tyskland tur, mange fristelser..!

Tyskland tur, mange fristelser..!

Skrevet av androcker den 17 oktober 2010 klokken 21:17

Guten Tag GR!

Ja som dere sikkert skjønte via overteksten, så har jeg vært i Tyskland denne helgen!

Reisa starta med at vi kjørte fra Sogndal 03:15 på nattan, jeg hadde bare fått sovet 3 timer før det, årsaken var at jeg ble revet med i Final Fantasy XIII. Så jeg var EKSTREMT trøtt!

Når vi ankom Oslo, masse taxier, bilær å båtær tutær å bråkær som vi sier der jeg kommer i fra, og ikke minst alle de stakkars alkisene og narkisene (eller er de så synd på de? hmmm), så tenkte jeg med røde øyne med store poser under: "Så trøtt å J****G som jeg ser ut nå ser det ut som jeg hører hjemme på et hjørne sammens med doperne.." Så lo jeg litt for meg sjøl.

Men nok om det!
Vi reiste altså med Color Magic, et cruise ship på 244 meter, trenger ikke gå inn i detaljer, dere har sikkert sett eller hørt om båten.
Vi la til kai i Tyskland 10:00 lørdags morgen, å jeg gleda meg til å dra på shopping og titting på det enorme senteret som var i Kiel.

Jeg handla meg en skjorte, en mafia looking hatt, et brett med Redbull og litt snop, litt småtteri.
Men jeg ville ha mer! Jeg gikk nedover senterets promenade, mesteparten var kjedelige klesbutikker, så kom jeg til en GameStop butikk, selvsagt gikk jeg inn der! Who wouldn't? Hehehe

Jeg tusla rundt i sjappa, så maaange fristelser, mest fordi at det var billig selvsagt. Men så kom jo haka med det hele, alt står jo på Deutsch.. Så da kom tvilen..
Jeg vet jo at spill i Europa fungerer hjemme, og de fleste spill kan man jo velge forskjellige språk på, men jeg tok rett å slett ikke sjansen, jeg turte ikke! Men jeg angrer ska jeg ærlig innrømme..
For det hadde jo vært utrolig kjedelig om jeg hadde kjøpt et spill, så hadde deg ikke gått ann å bytta språk på akkurat det spillet.

Så jeg tusla sakte ut å tok et farvel med butikken (in my mind off course) å gikk videre nedover promenaden inni senteret.

Så kom jeg plutselig til noen rulletrapper, eller mange rulletrapper, som gikk opp å ned, hit å dit, gjennom 8 etasjer! Jeg fulgte trappene opp, førtst ut var et parfymeri, jeg følte jeg ble høy av lukta etter 15 sekunder, jeg forta meg vekk derifra før jeg begynte å se ting. Tok trappa opp enda en gang, en baby butikk.. Jeg fortsatte opp til toppen, men vakke no interessant der.

Men når jeg tok trappene nedover igjen la jeg merke til at jeg hadde glemt å vært helt nederst! jeg trodde jeg kom fra nederste etsje, tydeligvis ikke. Mens jeg stelte meg på trappa som førte meg sakte ned, kom det sakte fram masse hyller og brod å greier med spill, musikk, filmer, leker you name it over alt! Øya mine skinte!

Når jeg gikk bortover å så på de alle billige spilla, filmene og musikken, så la jeg merke til, at så å si alle covera til filmene ser ulike ut enn de gjør her i Norge, ska jeg være ærlig, så syns jeg de jeg så i Tyskland så mye råere ut! Skjønner ikke hvorfor vi ikke har det her. Kick-Ass, Book of Eli for å nevne noen få hadde helt anderledes covre! Stiligere. Sikkert et salgs triks. Hmm.. Or is it now?

Jeg gikk bort mot PS3 og PSP avdelingen, der jeg så et glass skap med consoller inni, var store fristeler der og, rart med det.. Jaja. Jeg så på prisene, lurte på hvor mye de kosta, så tok jeg fram telefon for å regne ut hvor mye det ble. PSP'er i forskjellige farger med ett spill var under 900NOK! Jeg ville forferdelig kjøpe en siden min kjære PSP min gikk i bakken for et år sia. Så kom jeg til å tenke på det igjen, alt er jo på Tysk, men det ska jo gå ann å forandre system språket, og skulle det skje no problemer, er det litt vell langt å reise for å levere den inn.. Men dum som jeg var, tok tvilen meg IGJEN, så jeg bare gikk vekk, også begynte jeg og angre IGJEN! Men men, sann skjer når man er tjukk i hue eller hva?

Jaja, etter litt titting osv så gikk jeg og familien tilbake til båten, å var klare for hjemturen igjen. Kjøpte noen gode drinker ved baren, spiste god mat å greier, herlig! Etter middagen til jeg heisen opp i båten for å spille litt Terminator: Salvation arcade game, skjøt roboter og maskiner med et 1:1 plastikk masikn gevær som jeg sikta på en stor skjerm med, inni et rom fullt at spill automater og arcade spill. Ufattelig morsomt!
Men å spillet et spill hjalp ikke mye på det at jeg angra på at jeg ikke kjøpte noe spill eller en PSP, så jeg trøsta meg sjøl enda litt til ved å reise på badeland på båten for å få meg sjøl i bedre humør, og det virka! Mye pent å se på i bassenga der og boble bada der! Ja jeg snakker om sexy damer, i små bikinier glatte kropper og puppa på de hoppa rundt når boblene fra boblebadet traff de! Alt ble nesten i slow motion og Mötley Crüe's "Girls Girls Girls" spilte av i hode mitt. Men nok om det! (Unnskyld til de mindreårige som leste dette!) Så da ble jeg i ekstremt godt humør igjen å tenkte ikke no mer på spilla.

Så når vi kom i land i Oslo igjen, og en 6,5 timers kjøretur hjem igjen, sitter jeg nå å skriver denne bloggen.

Så jeg får heller se om jeg finner noe spill på nettet i nærmeste framtid. Så altså: det ble ikke noe kjøp at spill på meg i Tyskland, men jeg angrer, kjeft gjerne på meg, men sann ble det bare *sukk*.

Jaja, nå fikk dere vite kort oppsumert om åssen turen til Tyskland og oppholdet mitt på cruiset var, takk for dere tok dere tiden til å lese tullet mitt, håpe dere likte det.

Mvh
Androcker!

Auf Wiedersehen!

HQ