Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Litt bekymret for min PS3.

Litt bekymret for min PS3.

Skrevet av androcker den 1 januar 2011 klokken 20:18

Hallios gamers!

Jaggu så er dette min første blogg i 2011! Får prøve å skive så mange som mulig i år, er jo ikke lenge te verdens undergang!

Som dere sikkert skjønte med overskrifta, jeg er en PS3 gamer. But I'm no 360 hater ;)

Det er vel snart drøye 4 år sia, vist ikke lenger, sia jeg kjøpte min FAT 60GB Playstation 3! Som jeg har vært evig fornøyd med!
Ikke no skummelt gult lys har jeg aldri hatt. Selvsagt har noen spill frøset noen skjeldne ganger, men ellers har alt vært fint!

Men etter 4 år og (jeg har mista tellinga, men sier sann ca vi nå..) ca rundt 40 spill, noen DLC'er, og PSOne Classics begynte HDD'en og fylle seg opp..
Så jeg bestemte meg for en måneds tid sia og bytte HDD til noe større, jeg gjorde litt research om bytting av harddisk. Jeg fant ut at det er en Seagate Momentus disk som sto i fra før, så derfor kjøpte jeg en annen Seagate Momentus 7200rpm på 500GB, det var mange brukeranmeldelser der angående at de har brukt den samme harddisken på PS3'ene sine, så jeg tenkte at den passer nok ypperlig.

Jeg fant et fint klipp på IGN som jeg fulgte, selve byttinga av disken, hvordan man skulle gjøre det osv.
Alt gikk veldig smooth og lekkert, etter jeg var ferdig så slo PS3'n seg på helt fint, så da hadde jeg plutselig masse diskplass! Happyness!

MEN!! Nå i det siste når jeg har slått på Playstation'en så har det ikke skjedd no, så får jeg opp meldingen "Could Not Start. Couldn't find the correct Hard Disk Drive" står det.

Da blir jeg veldig nervøs, da må jeg slå av PS3'en på "kjerringmetoden" som det kalles, så slår jeg på igjen, men da slår den seg på normalt igjen! Men alikevel, så kan det skje en annen gang at den samme meldinga kommer opp igjen, og da må jeg slå av og på, noen ganger opp til flere ganger også.. Dette skremmer meg! Vil jo selvsagt ikke at noe ska skjære seg og at jeg må kjøpe en ny PS3. For jeg vil ikke miste min Fete PS3..!

Så derfor lurer jeg også på, er det noen der ute, i GR, som har bytt harddisk på sin PS3, og fått opp denne feilmeldingen eller opplevd det samme? Har dere fått fiksa det? Slik at det ALDRI kommer opp mer? Om så, ta kontakt med meg er dere snille :)

Takk for at dere tok dere tid til å lese bloggen min. Så må dere ha et godt nytt år videre!

HQ