Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Im a pirate today! Aargh!

Skrevet av androcker den 6 januar 2011 klokken 16:54

Dere lurer vel kanskje på om jeg har blitt helt liv ruskende gæren når dere leser overskrifta..
Ta det med ro, nå ska dere høre!

Jeg vet ikke åssen jeg ska få dette til å bli en god og lang blogg, men jeg ville bare fortelle om en ekkel hendelse jeg opplevde i dag.

Jeg jobber som mekkaniker på et Toyota verksted. I går skulle jeg bytte en simmerring på bakre differensial på en Toyota Rav4.
Mens jeg og en kollega skrudde på den fikk jeg noe i øyet, jeg gikk å tok øyedusj for å få ut rusket å brydde meg ikke no mer om det.

Lenger ut på dagen begynte det å gjøre mer og mer vondt, så jeg tok mer øye dusj, men hjalp ikke! Når arbeidsdagen var over reiste jeg til en optiker, men han var ikke der da (Typisk nok).. Så jeg reiste hjem, prøvde å vaske øyet osv, men det ble ikke så vellykka..

Jeg gikk å la meg for å sove..

Next day. (Altså i dag!)

Når jeg våknet i dag, merka jeg ikke no, trodde kanskje øyet hadde renset seg sjøl i natt, så jeg reiste på jobb igjen.
Men når jeg kom fram på jobb, kjente jeg at det gjorde veldig vondt igjen! Så jeg ringte til øyelege å fikk meg en time med en gang.

Jeg reiste ned der, han så på øyet mitt.
"Ja her har vi noe metalliskt inne på øye ditt like ved hornhinnen"
Jeg ble sjokkert! Jeg trodde det bare var litt rusk, små stein eller no.. I did not see that coming! (Get it? seeee?)

Så satt jeg haka mi på et stort apperat, han lyste inn på øyet mitt, så kom det ei dame og holdte opp øyet mitt.
Da kom øyelegen med en gummi kost å børsta øyet mitt, så kom han med en lang tynn skarp tang, stakk den inn i øyet mitt å dro ut den lille metall biten!

Mens han fikla på der å dro ut biten, fikk jeg en ekkel følelse helt ned til beinet! Værste jeg har opplevd på lenge..!

Så folkens! Pass på synet deres! Tenk å bli blind! Eller bli blind på ene øyet å miste dybde synet, aldri kunne spille spill mer, se de du er gla i, eller lese her på GR!

Takk for meg! Until we meat again.. Game ON!

HQ