Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Killzone 3

Killzone 3

Skrevet av androcker den 22 februar 2011 klokken 21:32

Endelig, datoen vi alle venta på, 23.02.2011.. It's here!

Helt siden jeg fikk vite om at Guerrilla var i gang med enda et spill i Killzone serien, altså en etterfølger til Killzone 2, har jeg vært i ekstase!

Jeg må si at Killzone serien er et av de beste FPS spillene som har blitt utgitt til Playstation.
Jeg fant faktsisk fram Killzone på PS2, spilte gjennom det, samma med Killzone 2. Begge spill med intense skytekamper og mørk story. Jeg spilte gjennom begge spilla for å få tiden til å gå til Killzone 3 skulle komme ut..

I Forgje uke, så var jeg så heldig at jeg fikk anledningen til å prøve Killzone 3 på Kino i Magnus Barfot kino i Bergen!

Jeg kom hjem fra jobb, den 14.02. Satt meg på datan min, titta gjennom mailen og sjekka GR. Det var på kvelden jeg først oppdaga at jeg hadde fått èn ny privat beskjed, der sto det: "Påminnelse!! Killzone 3-arrangement
Du har fått plass til Killzone 3-arrangement på Magnus Barfot i Bergen sammen en venn!"

Jeg var i sjokk, jeg trodde ikke mine egne øyne! Jeg viste rett å slett ikke hva jeg skulle gjøre av meg, jeg hadde ALDRI vært i Bergen før, ALDRI kjørt dit sjøl (som dere sikkert tenkte ut sjøl..) og jeg måtte jobbe den dagen!

Jeg var mildt sagt pissed off! Jeg tenkte ut alt for å få kunne reise dit. Vell vell, jeg reiste på jobb dagen etter, jeg sjekka lista mi over hvor mange kunder jeg hadde.. Dagen var full booka!

Men jeg spurte sjefen om jeg klarte å jobbe meg inn, om jeg kunne være så snill å få reise i lunsjen. "Klarer du å ta de to største jobbene der, da ska jeg la deg reise"

Jeg jobba så svetten rant, og gjett hva? Jeg klarte det! Jeg hadde snakka med ei venninne av meg, ho ville være med til Bergen, heldigvis var ho kjent der. Hvis ikke hadde jeg nok aldri kommet fram.

Jeg kjørte å fylte full tank på Mazda'n min, henta venninna og raste av gårde!
23 Mil fra her jeg bor.. Jaja, det ska gå, tenkte jeg! Jaggu så gjorde det det også, jeg kom fram til Bergen by i god tid!

Mens jeg gikk med sommerfulger i magen og venta på å få se Killzone 3 på kino, gikk vi å tok meg en burger på McDonalds, gikk inn en tur på Platekompaniet, der kjøpte jeg Midnight Club: L.A. - Complete Edition. (Noe jeg ikke angrer på! Det spillet er knall bra!)

En halvtime før vi skulle inn, gikk vi å surra å spurte etter veien til Kinoen! Jeg var stressa! Heldigvis pekte en snill dame veien for meg, (Takk til deg, hvem enn du var!). Vi løp den veien, og der var kinoen, jeg fikk endelig puste rolig ut, I had made it!

Når jeg kom inn i kino lokalet kunne jeg med en gang se at jeg vakke den eneste nerden som skulle se Killzone (No offence til dere som var der også!).
Alle som var der, fikk en Goodie Bag før vi gikk inn i salen for å sette oss. Den inneholdt litt godteri, en tøff Gran Turismo 5 musematte, PSP nøkkel kjede, tre promo spill (fulle spill, men uten orginal cover og bare en hvit disk med navnet på spillet), Time Crisis: Rising Storm (Som faktisk var veldig arti å spille med Move), SingStar: Guitar og ModNation Racers på PSP. Jeg var stor fornøyd!

Så, starta spillet på kinoskjermen! Vi fikk se en epic intro, fantastisk lyd og bilde! Men når spillet endelig starta og vi skulle få spille, så ropte en mann opp et nummer fra noen lodd vi hadde fått tildelt, de som hadde det nummeret han ropte opp fikk spille på kinoskjermen. Han ropte opp A24, mens jeg hadde A25.. Jeg var ikke blandt de få heldige som fikk spille på Kinoskjermen, men jeg satt en stund å så på de andre spille, elleville skytekamper, Helghast soldater med jetpacks, svære roboter, skyte fra en bil i en intenst flukt fra Helghan tropper.

Men frykt ikke! Jeg fikk prøve spillet på i 3D på noen tv skjermer som var rigga opp rundt nede ved kinoskjermen. Det var rett og slett EPIC (sorry, fant ikke no annet ord å bruke). Da jeg fikk prøve var man til stede i en mørk jungel på planeten Helghan. 3D'n gjorde stemmningen i spillet mer dystert syns jeg, kjøttetende og giftige planter overalt, edderkopper.. Rett og slett storslagent, hjerte mitt pumpa! Jeg ska ærlig innrømme at jeg døde en del ganger, jeg kom til et punkt der det kom en stor 4 beint robot som hadde gatling gun og rakkett kaster, jeg ble slakta..

Jeg vet ikke hvor lenge jeg spilla, med tia gikk altfor fort, for plutselig så var prøve spilla over, og vi måtte vende hjem.. Selv om jeg ikke fikk prøvd på kinoskjermen, var den 3 timers og 23 mils lange kjøreturen til Bergen helt verdt det! Så TUSEN TAKK GR for jeg fikk den sjansen til å prøve Killzone 3!

Vel vel.. Nå har jeg nok kjeda vette da dere.. Nå ska jeg komme til det punktet bloggen kanskje egentlig var om..

Jeg lå på sofaen og duppa av i stad mens jeg så på Family Guy, da ringte dørklokka. Jeg gikk ut for å åpne. "Jeg har en pakke til Anders L********, er det deg?" sa postmannen. "Øøh, ja det er meg"
Han ga meg pakken og reiste. Jeg gikk ned på rommet mitt for å pakke opp, når jeg brettet opp litt av esken kunne jeg se to rød glødende øyne over en skrift som tydet "Killzone 3 - Helghast Edition"

Yeeesss! Jeg pakket vidre opp, og ble møtt av en replika Helghast hjem, og en liten action figur. Inne i hjelmen, befant det seg Collectors Edtion av spillet, noen Reedem Codes, som man får tillgang til alle våpen og dobbelt med XP under online spilling i 24 timer, nedlast bare soundtrack og en bok proppfull av consept arts, vakkre bilder!

Jeg var stor fornøyd, eneste jeg syns kunne vært bedre, om man faktisk kunne tatt på seg og brukt replika Helghast hjelmen! Men men, ska ikke klage! Fikk den jo tross alt en dag før laransering!

Så nå står hode til en skummel Helghast soldat plassert på en hylle rett over tv'n min å ser pent på meg mens jeg spiller Killzone 3 og dreper flere soldater som han stakkarn som ser på meg!

Takk for at dere tok dere tid til å lese bloggen min om mine opplevelser!

HQ