Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Inkulinati
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Foo Fighters konsert!

   Foo Fighters konsert!

   Skrevet av androcker den 17 juli 2011 klokken 21:10

   For dere som ikke har fått det med seg, så spilte tross alt Foo Fighters på Telenor Arena 24-06-2011, med fullspekka stadio, hele 23.000 mennesker tok plass under den 2,5timers hardpakka konserten fra et av verdens beste rocke band!

   Foo Fighters har vært en av mine største favoritt band sia jeg først hørte om de, å den første sangen jeg hørte var "Times Like These" om jeg ikke tar helt feil..
   Siden den gang har jeg fulgt bandet så godt som mulig.

   Når jeg fant ut at de skulle ha konsert på Fornebu - Telenor Arena, bare VISTE jeg, at det måtte jeg reise å se!

   Men selvsagt, billettene ble usolgt med en gang, og jeg måtte søke opp, ringe opp osv mange folk som solgte billetter for å få tak i noen.
   Til slutt fikk jeg 2 ståplass billetter!

   Jeg og en kamerat hadde planer om å reise sammen, men uheldigvis hadde han misforstått datoen, han trodde konserten var 24 Juli i stedefor Juni.. Så den dagen jeg fikk billettene i posten var vist han i Tyrkia!!!

   Så jeg ringte å spurte så å si alle vennene mine jeg vet liker Foo Fighters, men de måtte enten jobbe, hadde ikke tid eller penger..

   Jaja, jeg reiste nå alikevel jeg! Jeg kjørte helt i fra Sogndal, til Sandvika der jeg skulle sove, på knappe 5 timer. Jada, jeg hoooldt fartsgrensa....

   Jeg vakke så kjent rundt der konserten ble holdt, så jeg tok en Taxi i fra hotellet til Fornebu, taxi-sjaføren prekæ å prekæ, mens jeg bare jatta med, han trodde jeg skulle se en slossekamp, sia jeg så jeg skulle på Foo FIGHTERS! Da jo jeg godt!

   Når jeg først kom fram sto jeg vel i kø i nesten tre kvarter før jeg endelig kom inn.
   Da jeg endelig var inne, gikk jeg bort å kjøpte meg en Foo Fighters og Kvelertak t-skjorte.

   Deretter, prøvde jeg å komme meg så langt fram som mulig, kom ganske langt fram, ca 2m i fra gjerdet ved sena, var fornøyd nok med det.

   Det første oppvarmingsbandet, var et svensk jenteband, med navnet Sahara Hotnights. 5 rocka jenter i tights sto å rocka opp litt for oss, de spilte en sang, "Cheek To Cheek", den likte jeg veldig godt, de fremførte den veldig bra, og med god trøkk! Men jeg hørte en del folk sa etter de var ferdige "Aaah.. De sugde.. Blææh..!"

   Men de jeg hørte sa det var en gjeng idiotiske Trøndere som sto like bak meg, fulle som F, sto å sølte øl på alle innen en radius på 2meter og bare snakka drit.. Og det var ikke snakk om å få stelt seg ett annet sted pga det kom masse folk, vi sto som sild i tønne!

   Jaja.. Jeg sto no der jeg sto alikevel jeg..

   Så kom det andre oppvarmingsbandet jeg så veldig fram til! Kvelertak!

   Som jeg sa tidligere, hadde jeg kjøpt to t-skjorter, de gadd jeg ikke å stå å holde i 4 timer, så jeg tredde begge på meg! Totalt 3 t-shirts hadde jeg på meg, varmt å godt!

   Kvelertaks preformance var hardt og brutalt! Akkurat slik Norsk Black Metal ska være!
   De fremførte enormt bra, spilte selvsagt noen hit'er, fra de som hører på de, blandt annet "Mjød", "Blodtørst", "Fossegrim" og "Sjøhyenar (Havets Herrer)"
   Jeg ble overraska over hvor bra vokalen var live!

   Gleder meg til å se de igjen når jeg ska på Norway Rock Festival 7-10 Juli!
   (Kommer nok til å skrive om den festivalen seinere)

   Etter ca 45min med venting etter Kvelertak fikk oss varme i trøya... Da kom de..

   FOO FIGHTERS!!

   De åpnet med å spille "Bridge Burning", da tok hele folkemengden av! Det var rene wrestling kampen!
   Etterfulgt med "The Pretender" og "Rope!

   Akkurat da Dave begynte å spille, ble det rene wrestling kampen på golvet, iallefall der jeg sto, folk tok helt av! En syk moshpit som ikke stoppa etter FF hadde spilt 3-4 sanger..
   Personlig ekke jeg no glad i moshpitter, for da føler jeg at jeg må konsentrere meg om å ungå å bli trampa ihjel enn å følge med på bandet man kommer for å se!

   Dave Grohl var helt amazing på senen, han strålte ut med sin artige personlighet, han fortalte vitser, den karen kan det å ta grep på publikum!

   Dave Grohl sa det selv, at han skulle love et godt show, de skulle spille minst en sang fra hvert album de har gitt ut og de skulle ikke gi seg før "sjefene" sa det, og det løfte klarte han å holde med glans!

   De spilte lenge, høyt, slik at lyd systemet brøt sammen, opptil fler ganger! De spilte noen rolige sanger, Dave tok senen alene, og spilte allsang låte "Wheels" etter fulgt med en rolig "Times Like These" som tok seg opp litt uti sangen, da var det fult trøkk igjen!

   Etter de hadde spilt i nærmere 2 timer, var jeg så svett og klam at jeg kunne lukte meg sjøl uten at jeg egentlig måtte lukte på meg selv (jo vær så god for infoen!)
   Men.. Med 3 t-skjorter på kan man jo ikke regne med no annet...
   Grohl sa det selv også, at når han kom, og så arenaen, hadde han aldri trudd at det skulle bli sååå sykt varmt å spille der inne!

   Så kom konserten til en ende.. Band medlemmene kastet ut plekter, trommer stikker og annet div..
   Og jeg fikk NESTEN tak i en pakke med trommestikker, men jeg ble overfalt så jeg datt på snørra når jeg var på vei til å ta pakken.. Typisk huh? Ska love dere jeg var temmelig pissed off! Jaja, var ikke no mer å gjøre, så jeg bare fulgte mengden og gikk ut..

   Når jeg kom ut, hadde jeg ikke stemme igjen, etter all skrikinga og synginga, og tinitussen holdte på å få hue mitt te å eksplodere!
   Jeg gikk bort til en bar, der jeg kjøpte meg 2 iskalde cidere, for å rense halsen litt, det gjorde godt!

   Så ble det å finne en taxi, som jeg tok tilbake te Thon Hotell Oslofjord, hvor jeg tok et laaangt bad, for å få vekk stanken, he he he!
   Så sovna jeg som den fornøyde lille gutten jeg er, etter å ha sett heltene opptre!

   Turen var så absolutt verdt det! Får gåsehud når jeg tenker tilbake på konserten.. Awesome..!

   Takk for meg, håper ikke bloggen ble for lang og kjedelig for dere.
   Og for dere som gadd å lese alt: I Salute You!

   Good bye!

   HQ