Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Microsoft vs. Sony Del 2

Skrevet av AndyLonn den 16 juni 2015 klokken 09:25

Konklusjon

Sony hadde mye bra å vise frem i år, men mistankene mine om at de ikke hadde så mange spill fra sine egne studio virker til å ha vist seg sann. Den aller største nyheten er selvfølgelig The Last Guardian, som jeg forlengst hadde gitt opp håpet på, men en Final Fantasy 7 remake var ganske overraskende også, spesielt med tanke på hvor rar annonseringen av FF7 for PS4 var på fjorårets konferanse.

Jeg føler kanskje at Microsoft kommer foran Sony på ren presentasjon av konferansen og når det kommer til nye og spennende prosjekter. De spredde også en god del fan service innimellom de store hittene og dette vil hjelpe med å skape den godviljen Microsoft tok for gitt forrige konsoll generasjon. Men alt i alt er ikke Sony langt bak og jeg er fornøyd med det begge har vist frem.

I kveld står Square Enix for tur, og etter konferansen vil jeg ha enda en oppsumering klar. Please be excited.

HQ