Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Minionskake som mange fikk smake...

Minionskake som mange fikk smake...

Skrevet av Bernt Erik den 18 oktober 2015 klokken 13:55
Dette innlegget er kategorisert under: cakeboss, kaketid, gammerns gamerkanal, Youtuber

I anledningen bursdagsselskapet til dama mi, sønnen min og meg lagde førstnevnte en utrolig herlig kake. Både jeg og sønnen min bestilte en Minionskake. Den utfordringen tok dama mi på strak arm og lagde den herligste kaken vi kunne drømme om.

I alle fall, her er kaka i sin helhet filmet noen timer før selskapet.

HER ER MINIONSKAKEN

Herlig kake ja?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Min nye arbeidsgiver...?

Min nye arbeidsgiver...?

Skrevet av Bernt Erik den 15 oktober 2015 klokken 16:21
Dette innlegget er kategorisert under: Ny jobb, new job, youtuber, gammerns gamerkanal

Yes! Endelig kan jeg presentere min nye arbeidsgiver. Det har ikke vært enkelt og holde dette skjult og spesielt når så mange har visst interesse og spurt meg mye den siste tiden. Derfor tenkte jeg at jeg måtte gjøre dette på en annerledes måte og da ble jeg å bruke Youtube-kanalen min til det.

Først må jeg bare si at jeg er super takknemlig for all den interessen som har vært rundt meg som person nettopp på bakgrunn av valget av arbeidsgiver. Jeg har også opplevd stor interesse spesielt å få tak på meg som arbeidstaker til diverse spillselskaper. Både spilldistributører og produsenter av gamingutstyr har vært på meg og har kommet med jobbforespørsler, noe jeg selvsagt er utrolig takknemlig for.

Et av de selskapene som tok kontakt er det som du får presentert i klippet. De spurte meg om jeg var interesserte i å bygge opp et stort prosjekt og hvor målet var å lansere det før jul. Jeg syntes det hele virket veldig spennende og sist men ikke minst utfordrende. Jeg har alltid ville være med på å bygge opp et prosjekt ut i fra hvordan jeg selv synes det bør være og gjennom mine meninger har jeg fått lov til det.

er det altså ikke så lenge før jeg kan presentere det nye prosjektet og om du ser videoklippet så får du høre hvilken arbeidstittel jeg får for dette nye spennende prosjektet samt hvem min arbeidsgiver er.

Jeg gleder meg stort og det er en ære å kunne presentere litt for dere hva jeg kommer til å fokusere på i tiden fremover. Når den tid kommer håper jeg du også blir en del av det og at du synes det virker svært så spennende. For det er det, tro meg!

Her er klippet med avsløringen!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Jeg jubler og kjører i gang en konkurranse!

Jeg jubler og kjører i gang en konkurranse!

Skrevet av Bernt Erik den 6 oktober 2015 klokken 14:41
Dette innlegget er kategorisert under: gammerns gamerkanal, Youtuber, Konkurranse, Competition

Vet dere hva? Jeg er utrolig takknemlig og veldig glad i dag. For nylig passerte jeg 300 abonnenter på Youtube-kanalen min. Det er ikke til å tro og det er ikke så lenge siden jeg startet opp som Youtuber. Takket være dere!

Som en takk til dere kjører jeg i gang en konkurranse og hvor dere kan vinne meget fete premier. Premiene er en råbra musmatte fra Qpad med motiv fra Battlefield 3: Back to Karkand, en notisbok med tema fra filmen Godzilla og sist men ikke minst en button med tema fra Assassin's Creed. Alt dette kan dere vinne med å delta i denne konkurransen som dere finner i videoen nedenfor.

PS! Lik og abonnere på kanalen min for å øke vinnemulighetene.

Tusen hjertelig takk for at dere abonnerer på kanalen min. Jeg er evig takknemlig!

HER KAN DERE DELTA PÅ KONKURRANSEN!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Mentor Bernt på besøk hos spillstudioet Adventure Forge!

Mentor Bernt på besøk hos spillstudioet Adventure Forge!

Skrevet av Bernt Erik den 3 oktober 2015 klokken 14:25
Dette innlegget er kategorisert under: Adventure Forge, Mentor, Spill er sunt, Healthy Gaming, Foredragsholder

Adventure Forge er et rimelig nystartet spillstudio som jeg er mentor for. De jobber nå med et meget spennende og stort spillprosjekt som har potensiale til å nå utrolig langt i spill-Norge. Jeg er veldig stolt av gjengen i spillstudioet som har jobbet iherdig siden i fjor høst. Det mest spennende er at de vil lansere deres spillprosjekt i løpet av høsten. Når det skjer og hvor det skjer vil jeg komme tilbake til.

Stikkord for denne episoden er latterkrampe, latterkrampe og atter latterkrampe, pluss at mobiltelefonen ringer og sist men ikke minst mobiltelefonen faller i gulvet... Selvsagt er alt dette med på filmen. Kan jo ikke redigere bort "bloopers" eller hva? Her er i alle fall gjengen jeg er mentor for og som jobber med et meget spennende spillprosjekt som lanseres i løpet av høsten...

HER ER KLIPPET FRA GAMMERNS GAMERKANAL!

PS! Det gikk veldig bra med min Sony Xperia Z2 som overlevde fallet...

Her er i alle fall en lattermild episode med Adventure Forge!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Er evig takknemlig!

Er evig takknemlig!

Skrevet av Bernt Erik den 20 september 2015 klokken 11:06
Dette innlegget er kategorisert under: bursdag, Gammel mann, gammel gamer

Man kan være takknemlig for så mye og jeg er en person som lett blir takknemlig for det jeg opplever. Slik har jeg alltid vært. Dagen i dag har på mange måter vært veldig spesiell. For i dag har jeg bursdag og selv om årene løper på seg, så føler jeg meg ung til sinns. Det takket være de i rundt meg samt min store lidenskap til gaming.

I alle fall, hittil i dag har jeg mottatt enormt mange hilsninger på min dag og jeg er utrolig takknemlig for det. Min datter som går Medie og kommunikasjon har lagd et utrolig herlig bursdagskort som jeg bare må presentere for dere. Det digitale bursdagskortet er rett og slett rått. Hun har klart å fange essensen i mine interesser og det gjør at jeg er utrolig imponert. Tusen hjertelig takk Silje for dette herlige kortet. Du er unik og utrolig flink som kommer til å nå langt med dine egenskaper.

Tusen hjertelig takk til alle dere andre som har gitt meg oppmerksomhet på dagen min. Det er ikke farlig å ha bursdag når en hel verden får det med seg. Jeg er dere evig takknemlig!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus