Norsk
Blog
Kjære bloggen min...

Kjære bloggen min...

Skrevet av Bernt Erik den 20 april 2015 klokken 23:11

Beklager bloggen for at jeg hele tiden glemmer deg. Jeg fååååår såååå dårlig samvittighet for at jeg ikke får blogget noe. Så nå har jeg bestemt meg for å bruke deg mer i tiden fremover og kommer til å blogge minst to-tre blogger i løpet av uka.Da slipper du å være så ensom, min kjære blogg...

...

Det er for øyeblikket et spill som er i skuddet hos meg (foruten GTA V da). Det er bybyggespillet Cities Skylines og som er uendelig holdbart. I dette spillet kan du bygge den ene fetere metropolen etter den andre. Hver eneste dag lages nye bygninger, parker, mods, med mer og som kan lastes ned via Steam. Alt dette nye gjør Cities Skylines til et eviglangt spill som hele tiden kan forandres på. Kreativt som rakkern og et sunt spill som passer barn i alle aldre, deriblant meg. Grafikken og detaljene er hinsides bra og med at den finske utvikleren Colossal Order hele tiden er på hugget og kommer med nye oppdateringer, så er det ikke å vente noe annet enn at jeg er hekta. Innen en måneds tid kommer en oppdatering som blant annet gir oss tunneler noe som er etterlengtet pluss annet spennende som de ikke har sagt så mye om ennå. Cities Skylines er og blir det beste bybyggespillet til dags dato og hvor SimCity 4 er forbigått (etter min mening).

Her er et skjermbilde fra min by og som jeg har brukt en god del tid på. Om du ennå ikke har kjøpt spillet så anbefaler jeg det og for 200 kroner så er det i grunnen ikke noen unnskyldning. Liker du å være kreativ, bygge opp ting og tang, ja så kan dette spillet være noe for deg.

Spiller du Cities Skylines og i så fall, hva synes du om spillet? Er det noe du savner i spillet som burde ha vært med? Hvilket bybyggespill liker du best?

HQ