LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Blog
   Moderne krigføring...igjen!

   Moderne krigføring...igjen!

   Skrevet av Bernt Erik den 27 april 2015 klokken 09:47

   Okei, nå må jeg ærlig innrømme at jeg begynner å bli litt smålei moderne krigføring i spill. Trodde ikke jeg skulle skrive det, men etter mange år nå i Call of Duty-serien uten et spill fra den første eller den andre verdenskrig, så skal jeg ærlig innrømme at jeg begynner å savne dette nå. Call of Duty: Advanced Warfigther ga oss soldater som var supersterke, kunne hoppe himmelhøyt og i tillegg nærmest var Sonic-kjappe.

   I det kommende Call of Duty: Black Ops III ser det ut til at det samme skjer. Menneskeheten må igjen kjempe mot robotsoldater og mekaniske monstermaskiner for å redde verden. Klart, det hele minner jo om klassiske Terminator og kampen mot robotene, men etter å ha fått en dose med Advanced Warfare, er jeg i grunnen litt klar for å motta et spill med et annet tema enn fremtidens krig.

   Da alle spillutviklere satset på spill fra den andre verdenskrig, kan jeg innrømme at jeg etter hvert ble lei disse spillene også. Hvis jeg ikke husker helt feil, (gjerne rett meg), så var det siste spillet med minner fra andre verdens krig, Battlefield: Bad Company 2 og Vietnam-pakken og for ikke å glemme det spesielle Wolfenstein: The New Order som minnet litt fra tidligere årstall, men that's it.

   nå er jeg mer enn moden nok for spill fra f.eks. første eller andre verdenskrig, men så kommer Call of Duty: Black Ops III susende med lansering i november. Okei, jeg skal selvsagt ikke svartmale dette kommende spillet og gleder meg til å se hvordan utvikleren Treyarch har snekret sammen spillet. Advanced Warfare var et helt greit spill uten å overraske altfor mye, så får vi se om Black Ops III har noen overraskelser å by på.

   Gleder du deg til Call of Duty: Black Ops III? Hvilket Call of Duty-spill liker du best? Et av mine favorittspill er uten tvil det første spillet som var forut sin tid synes jeg. Det første spillet var på en måte en revolusjon i spillsjangeren. Tviler sterkt på at man kan si det samme om det kommende Call of Duty: Black Ops III. Sant skal også skrives at jeg også likte godt Modern Warfare-spillene som i mine øyne var et friskt pust.

   HQ