Norsk
Blog
Farsken ta så hekta jeg er!

Farsken ta så hekta jeg er!

Skrevet av Bernt Erik den 1 september 2015 klokken 16:12

For en dag, for et spill. Jeg er hekta og så til de grader hekta. For det første så kan jeg med hånden på hjertet si at jeg ikke har spilt alle spillene i denne serien. For det andre så vet jeg også hvor god legenden innen spillverden, Hideo Kojima er. For det tredje har jeg i dag fått et spill jeg har ventet en god stund på, nemlig Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Makan til spill skal man lete lenge etter. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain er magisk, det er unikt og måten spilldesigneren Hideo presenterer spillet på er noe av det beste jeg har sett. Det føles ut som om man er med i en film. Spillet eksploderer i et fyrverkeri av action allerede fra de første minuttene og tar deg med til himmelen av hva du kan forvente av et spill.

Greit nok, jeg har kommet meg til episode 1 (introen i dette klippet), men allerede nå føler jeg på meg at spillet kommer til å haunte meg med mange, mange timers spilling. Selvsagt, jeg er hoppende glad for det og kan ettertrykkelig si at jeg gleder meg for hvert minutt jeg får med spillet. Det er sykt bra det jeg hittil har prøvd og det lover enormt godt for resten av spillet.

Her er i alle fall første klipp og selve introen i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Abonnerer du på Youtube-kanalen min? Her kan du gjøre det -> Gammerns Gamerkanal!

HQ