Norsk
Blog
BondeLAN - The Last Adventure

BondeLAN - The Last Adventure

Skrevet av Bernt Erik den 6 januar 2019 klokken 00:44

Som aktiv bidragsyter og arrangør så har jeg den glede og snart invitere til nytt BondeLAN på Snåsa i vinterferien. Jepp, du leste riktig. Da er det snart duket for årets store arrangement på Snåsa og som samler deltakere for alle Norges hjørner.

Er det noe BondeLAN gjennom mange, mange år har klart så er det å samle deltakere fra alle Norges hjørner. Til og med har det vært deltakere fra andre land utenom Norge innom BondeLAN og det sier litt om hvordan LANpartyet har blitt lagt merke til. Husker godt glansdagene da jeg selv var veldig aktiv der. Kjørte massevis av konkurranser, delte ut tonnevis med premier og stemningen var fantastisk.

Selv om jeg nå har flyttet fra Snåsa så kan jeg innrømme at BondeLAN er og blir mitt hjertebarn og som jeg har brukt utrolig mange timer av mitt liv til. Derfor er det med stor glede at vi i gjengen kan invitere til et nytt dataparty på Snåsa og det selvsagt i vinterferien. I år skal arrangementet virkelig slå hæla i taket og håper at alle kan være med å bidra til at dette kommer inn i BondeLAN historiebøker som et av de beste.

Fra arrangøren loves det som vanlig masse aktiviteter, spennende compoer, unike konkurranser og det vil selvsagt bli delt ut masse store og små premier i alle forskjellige varianter. I tillegg vil det bli servert mye god mat og stemningen kommer selvsagt til å bli bra noe gjengen bak BondeLAN kommer til å gjøre alt de kan for å få til.

Så nå er det bare å plotte inn 17. til 20. februar inn i kalenderen og gjøre seg klar til litt av en opplevelse på et av Norges eldste LANparty. Det kommer ikke til å bli spart på noe og om du er ute etter en livåt opplevelse så ta turen til Snåsa og BondeLAN i vinterferien.

Om du vil vite mer så klikk deg inn på facebooksiden til BondeLAN -> https://www.facebook.com/BondeLAN/?fref=ts og nettsiden er under oppbygging -> www.bondelan.no og vil bli lansert innom kort tid med info om det kommende arrangementet.

Ikke annet enn å glede seg eller hva tror du?

HQ