Norsk
Bigbang med ny plate 9. mars!

Bigbang med ny plate 9. mars!

Skrevet av Black Dog den 7 mars 2009 klokken 01:35

Et av mine absolutte favorittband, Bigbang, kommer med den nye plata Edendale den 9. mars. Plata er produsert i USA, men Bigbang er norske. Jeg skal kjøpe den så fort som mulig, og jeg kan nesten allerede råde dere andre til å gjøre det samme siden alt tyder på at denne plata er på samme gode nivå som de tidligere platene deres.

Hvis du enda ikke har hørt på Bigbang, er det på tide å få ut fingeren. Bigbang er noe av det beste norsk musikk kan tilby, og er gjennomført kvalitetsrock fra A til Å med en særegen og original sound. Creds til Øystein Greni for å skrive såpass geniale sanger.

Bigbang er også helt konge live. Selv om de nå turnerer mest i USA, er de stadig i Norge for å tilfredstille gamle fans. Jeg anbefaler absolutt å se dem live en gang; mer energisk og gjennomført show skal du lete lenge etter.

Er det noen av dere som også digger Bigbang? Det er alltid gøy å møte likesinnede på forumet.

HQ

Mer lokal flerspiller!

Skrevet av Black Dog den 10 august 2008 klokken 21:50

Det føles som flere og flere utviklere utelater lokal flerspiller, Jeg kjøpte PS3 for en stund siden, og jeg ble overrasket over hvor få spill idag som støtter mer enn én kontroller. I farten kommer jeg bare på fire spill til PS3 med en skikkelig god lokal flerspiller, Call of Duty 4, Virtua Tennis 3, Resistance: Fall of Man og Army of Two.

Jeg synes det er trist at såpass mange utviklere velger å utelate det jeg synes er den morsomste og mest sosiale delen av å eie en spillkonsoll, nemlig å konkurrere og samarbeide med kamerater eller familie i samme stue.

De har inkludert online flerspiller, det er vel og bra det, men jeg skjønner ikke hvorfor det skal gå på bekostning av den gode gamle lokale flerspilleren!

Av de gamle PS2-spillene mine støtter langt over halvparten lokal flerspiller. Kun ett av PS3-spillene mine gjør dette, og det er Call of Duty. Hvorfor har man ikke inkludert lokal flerspiller i spill som GTA4, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2 eller Racedriver GRID?