Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
WOW dør?

WOW dør?

Skrevet av Bratiz den 22 august 2009 klokken 14:32

I det siste har det i min guild vært mye prat om migrasjon til det nye spillet Aion Online som kommer 25 september. World of warcraft dør sier mange og jeg må si at jeg føler at det er sant.

Etter den nyeste patchen er det 10 ganger lettere å skaffe seg t8,5 siden du kan kjøpe 2 tier tokens for emblems. Dette vill si at all innsatsen jeg la inn for å få disse itemsene var verdiløs siden jeg 2 måneder senere kunne kjøpe dem for emblems. Dette er en gigangt feil fra Blizzard sin side syntes jeg, fordi det tar vekk den innsatsen som trengs for å geare seg opp for end game raids. Jeg har måttet gjøre ALLE raids i Wotlk for å komme meg dit jeg er. Vi slet oss gjennom naxx og kom til Ulduar som var shit vansklig i begynnelsen. Men må kan det jeg klassifiserer som en noob komme seg dit på en uke med farming. hva faen er det godt for?

Blizzard har lagd wow for noobs, og de gamerene som meg forlater nå spillet fordi innsatsen vi har gjort er blitt nedverdiget og spyttet på. Seff er det greit for noobs, men føler at alle skal måtte legge litt innsats inn i et spill for å bli god. Nå går det også rykter om ny lvl cap, dette kunne ikke vært mer feil gjort. DET WOW TRENGER er ikke mere lvler, men noe annet å gjøre enn farme og raiding. Proffesion systemet kunne vært mye bedre, noe som andre spill ikke har hatt noen problemer med...

Det ender vell opp med Aion online for Leontine fra Anachronos EU.

Hva er deres mening om wow for tiden?

HQ

Det norske militæret.

Skrevet av Bratiz den 30 juli 2009 klokken 14:57

I det siste har det vært mye om militæret i enkelte media så jeg tenkte å ta opp et tema, og det er Norge sin satsning på Militæret.

Det norske militær er absolutt ikke det største i verden men dets annsatte er noen av de beste trente. Norge har en ganske god ordning på de fleste ting i militæret men en ting bekymrer meg og det er satsingen på militæret.

Militæret kan være en stor arbeidsgiver til det Norske folk både i fremtiden og nåtiden, noe som kan innvirke posetivt for økonomien til pesoner i Norge. Finanskrisen har gjort at mange søker trygge arbeidsgivere og da vill jeg påstå at militæret er en av de. Hvorfor ikke satse like mye på militæret som andre arbeidsgivere? Det er jo ikke bare "soldater" som kan finne seg en jobb i militæret, men velikeholdspersonell, kontorpersonell, IT osv. Også nå når vi kommer inn i fremtiden vill utstyret bli mer avansert og dyktige folk vill bli trengt.

I mine øyne er satsingen på militæret her i Norge for dårlig. For meg burde vi hatt et veldig strekt militær som ikke kan konkurere med tonnevis med folk men god trenging slik at vi kan bidra til å dra den tunge steinen i kampen mot terror. For det er ikke slik at vi kan sitte å ignorere den store trusselen som vi møter med terror. Oppgradering av flere ting i militæret er sårt trengt og det burde ikke være sånn.

Hva gjør vi hvis vi sitter med 3 verdenskrig i nakken og ingen kommer å hjelper oss? Vi kan ikke stole på NATO i mine øyne siden vi kan fort bli solgt ut for andre ting. Mange tenker at hvis Norge blir angrepet kommer broder USA til hjelp, men hva hvis de har sitt eget dohull og streve med? Da sitter vi med et falleferdig militær som ikke har en sjansje mot en ordenklig motstander. Masse er ikke alt nå lengre, det er ikke sånn at man sender 100 000 menn på en mark og slåss til alle er død, men det er effektiv og gjennomtenkte planer som vinner kriger. Vi kan ikke hele tiden stole på at andre skal bære steinen for oss vi må bære den selv!

Så mine håp for fremtiden er at Norge satser mye mer på militæret for det er viktig og ha i en verden full av fiender!

Privat Eindom!

Privat Eindom!

Skrevet av Bratiz den 18 mars 2009 klokken 22:30

I dag gikk jevelen for langt! I lang tid har en kødd av en ungdom gått gjennom hagen som jeg og min bror har jobbet iherdig med i flere somrer. Han går igjennom en liten "gate" i mellom for å spare seg 20 sekunder for å komme inn i en snarvei!.

Så i dag tokk vi HEVN! I går gravde meg og min bror en ca 40 cm liten grøft der, og fylte den med hønsegjødsel og gjørme. Selvfølgelig holdt jeg den våt :)

Så i dag når jeg kom hjem fra skolen ventet jeg iherdig på at personen skulle komme og dæven der kom han! Han tråkket igjenom og skrek et eller annet. Så hoppet meg og min bror ut av huset og truet med å skamslå ham hvis han noen gang gikk gjennom våres familie eindom igjen!

Hvorfor er det ikke som Usa her I Norge? Sett opp et lite skilt der det står NO TRESPASSING! så kan du skyte de etter noen advarsler inne på eindommen din.

HVA syntes dere om dette? er det noen rett å gå gjennom folks eindom?

Stemmerett når du er 16?

Stemmerett når du er 16?

Skrevet av Bratiz den 26 februar 2009 klokken 19:13

Det har vært litt snakk om dette i min sosiale krest så jeg tenkte jeg skulle høre hva andre mente. Føl fri til å skriv hva du mener om dette i komentar boksen :)

Jeg er for at 16+ skal kunne stemme. Jeg føler egentlig at flest folk vet og kan nokk om politikken i Norge til at de kan stemme. Alder er jo bare et tall, hodet ditt er noe helt annet :). Jeg håper at det blir lavere aldersgrense på stemmerett slik at flere ungdommer kan bli politisk engasjert! Det er jo ikke dumt for partiene å kunne høste enda flere stemmer er det?

Norske media.

Norske media.

Skrevet av Bratiz den 24 februar 2009 klokken 19:38

Det er utrolig hvis du tenker deg godt om hvor mye media kontrolerer.

Jeg er ikke den eldste av mennesker, men jeg har forsatt god peiling hva som foregår her i landet. Ting kommer ikke fram til regjeringen uten at media tar det opp, og media er en fabrikk av sladder og eskalering. 2 temaer kommer til å være her: Regejeringens mangler på informasjon fra seg selv og Sladder fabrikker.

Regjeringen:

Jeg har merket at med mange saker må det komme opp i media før det kommer på dagsordnen til regjeringen. Ting tar utrolig lang tid å få fart på og det virker som toppene sitter å lager brød på jobb. Det er jo egentlig helt utrolig at ting må gå så langt som til media før regjeringen får vite det og selve handlekraften til regjerningen er jo like rævkjørt som en rusten holk i en kolisjon. Siden jeg ble født har egentlig landet gått i en spiral nedover syntes jeg. Drap og krim går opp, mens tallet på nordmenn i forhold til folketallet går ned.! Regjeringen i dag burde blitt kasta på dør for lenge siden og jeg syntes det er utrolig at folk blir så naive å stemmer på dem. FRP og deres folk virker som handlekrafitge og kan gjøre ting som kreves i stedenfor å se på tabloid dag inn dag ut å håpe noen andre tar den for deg.

Sladder fabrikker:

Ja vi vet vell alle hva det er. VG, Dagbladet og Se og hør(blød). Jeg leser aldri disse avisene fordi de er full av oppspinn om andre sitt liv. Hvorfor i rakkern skal jeg bry meg om hva Britney spears spiste til frokost for 4 uker siden? Folk sine privatliv blir krenket hele tiden av disse folkene som er like onde som en terrorist i mine øyne. TENK DERE DA: At du selv var en kjendis, ville dere at alt dere gjorde skulle komme i avisen og bli snudd og spint alle retninger? Disse bladene hviser i mine øyne hva som er galt med enkelte!.