Norsk

Hei gamle favorittforum!

Skrevet av braxboy den 21 januar 2011 klokken 08:42

Hei Gamereactor,

Stedet hvor jeg lærte meg å virkelig sette pris på et godt community. Stedet hvor alle de snakkesalige menneskene aldri takket nei til en god diskusjon.

Nå er det sikkert veldig mange som leser denne bloggen som ikke skjønner hva i all verden jeg snakker om. Allikevel håper jeg noen av dere husker meg fra jeg var aktiv her, nærmere bestemt et par år siden.

Jeg har funnet ut at jeg vil våkne til liv igjen og bli aktiv på forumet (nok en gang). Jeg har virkelig savnet alle de flotte menneskene her inne (aner ikke om de "gamle" fortsatt er her), samt et par hete diskusjoner. Det blir ikke helt det samme uten har jeg funnet ut. Har i mellomtiden vært innom diskusjon.no, men det ble aldri det samme som gode, gamle GR.

Jeg har blitt 21 år, flytta ut av redet og bosatt meg på Gjøvik i Oppland. Der går jeg for øyeblikket "Bachelor i Medieteknologi" ved Høgskolen. Det er et studium innen media, men det nøstes også en del tråder fra generell informatikk. Hittil har vi vært innom Java-programmering og webdesign for å nevne noe. Stortrives, både i by og på skole!

Jeg kommer til å blogge en hel del om nyttige og unyttige ting, i tillegg til å legge opp noen spillanmeldelser i ny og ne. Utenom det vil jeg selvfølgelig "melde meg inn i" forumdelen, antagelig mest innen Hardware & Spill-kategoriene. Må gjøre meg litt kjent først, er tross alt en del som har skjedd siden sist!

Føles godt å være tilbake! :) Håper på nye bekjentskaper og mange, gode diskusjoner!

/braxboy

HQ