Norsk
Jeg har sett lyset.

Jeg har sett lyset.

Skrevet av cannibal den 11 mai 2009 klokken 13:58

For noen år siden ble det utrolig populært å spille online. Alle begynte å snakke om hvor fett Call of Duty 4 var, og at Halo 3 var konge.

Mange kompiser pustet og peste om at jeg måtte joine dem, men jeg kom alltid med kommentarer som:

- "Det eneste poenget med et spill er å runde det, for å så kjøpe et nytt spill!"
- "Virker for teit..."
- "Har ikke tid."
- "Lager baby med Annicken."

Da jeg sa dette ble jeg bare mobbet. "Dere vet Mats? Han har COD spillene, Killzone 2, GOW spillene og Fable 2, uten å spille online (OMFG, LOLZ!)!
Det eneste jeg hadde spilt online var Fifa 09.

Men en helt normal dag i forrige uke satt jeg foran tven. Jeg kjedet vettet av meg, og da jeg så bort på spillene mine fikk jeg en syk trang til å prøve Killzone 2 online. Grunnen til dette var at jeg leste en blogg om ranking her på GR.

Noen dager etter er jeg Lieutenant Colonel, og er så avhengig som man får det! Jeg kjøpte til og med Steel & Titanium pakken.
Jeg har også prøvd COD 5 i en times tid, og jeg må innrømme at jeg likte Killzone 2 mye bedre.

Har noen andre opplevd noe lignende, eller er det bare meg?

HQ
Sport + mai = sant.

Sport + mai = sant.

Skrevet av cannibal den 30 april 2009 klokken 17:43

Mai nærmer seg, og de fleste i landet forbinder denne måneden med folkehav, tivoli, is og pølser.

Reiser man til land som England eller Amerika, vil man oppdage at dette er en av de største månedene innen sport.

På fotballøyen er mai den siste måneden der man får sett Premier League, Champions League og FA Cupen. Man skal krone kongen av England og Europa. Man får servert den spennende innspurten i topp og bunn, og 2 nervepirrende finaler.

En annen spennende ting er playoff cupen. Hvem er sterkest? Hvem får Premier League logen på armen i august? Jeg tipper på Cardiff!

Amerika er kjent for NBA, NFL og NHL.
I National Hockey League (NHL) er Stanley Cup godt i gang. Å vinne denne turneringen er det største man kan gjøre i hockeyverden.
Kommer Detroit Red Wings til å forsvare tittelen? Kan Pittsburgh Penguins få revansj? Eller vil formsterke Boston Bruins klare det? Man kommer i hvertfall et skritt nærmere i mai.

10. mai kommer endelig Formel 1 sirkuset til Europa. Etter 4 spennende løp der alt gikk feil for de store, og alt gikk bra for de mindre lagene, ser dette ut til å bli en enda bedre sesong enn i fjor! Jenson Button bygger og bygger på ledelsen sin, og Ferrari er desperat etter poeng.

Jeg har forgudet Arsenal i 14 år, vært fan av Kimi og Button i 4 år og Pittsburgh Penguins supporter i 1 år.

Hvilken sport liker du? Hva er favoritt lagene dine? Misliker du all sport? Fortell!

HQ
Fobier.

Fobier.

Skrevet av cannibal den 27 april 2009 klokken 18:35

En fobi er en ugrunnet og sykelig angst for visse situasjoner, fenomener, dyr, gjenstander eller lignende. Så og si alle mennesker lider av en fobi. Noen sier til og med at alle som har fantasi lider av en eller annen form for frykt. Mange utvikler en redsel hvis man opplever noe traumatisk, som feks hundebitt. Man kan bli behandlet med gradvis tilnærming og medisiner.

Fobier blir som oftest delt opp i 3 kategorier:

- Sosial fobi: frykt for andre mennesker og sosiale situasjoner.
-Agorafobi: frykt for å være på store plasser.
- Spesifikke fobier - frykt for en bestemt ting.


Jeg personlig takler ikke å ta på sånne bilder i plast som skifter motiv om man ser på dem i en annen vinkel. Forloveden min får pusteproblemer av sesamfrø.

Lider du av Klaustrofobi (angst for innestengte rom), Hippopotomonstrosesquippedaliofobi (angst for lange ord), Araknofobi (angst for edderkopper), eller noen andre sprøe ting?

Fortell! :)

Riks Tv. En gjeng med idioter?

Riks Tv. En gjeng med idioter?

Skrevet av cannibal den 24 april 2009 klokken 17:31

Riks Tv. Den enkleste måten til digital tv. Det er i hvertfall det de skal ha det til, om du ser vekk fra at man ikke kan snakke i telefon uten at bildet faller ut eller fryser, og at bildet blir svakere i regn. Man må også forvente at tuneren skrur seg av og på en gang eller to om dagen.
Prisen de har i annonsene er også feil. Jeg føler faktisk at jeg har brukt så mye penger på riks tv at jeg kunne ha nedbetalt en føkkings ferrari.

Til tross for dette er jeg en trofast riks tv bruker. Jeg slipper feks å montere en ufo på taket mitt o.l.

Men trofast bryr ikke disse folkene seg om.

Jeg og min kjære satt og koste oss med en gammel episode med C.S.I. Før vi visste ord av det ble skjermen blå, og teksten "Ingen Tilgang" kom opp. Full av panikk begynnte jeg å justere på antennen. Ingenting skjedde, så da sjekket vi om alle kanalene var vekke. Vi hadde fortsatt NRK inne, og da visste jeg at de hadde stengt kortet.

Dagen etter ringte vi til kundeservice for å høre hvorfor de hadde stengt av, ettersom at vi har e-faktura avtale, og ingen regning var motatt. De sa at vi hadde fått det. De sa også at vi har motatt en advarsel om at de kom til å stenge av. Jeg vurderte rett og slett om å spørre hva f*en som feiler dem. De stenger av tven min, og når jeg spør om hvorfor, påstår de at jeg har fått faktura, og unngått å betale. Jeg har råd til å betale den regningen over 20 ganger i måneden ffs.

Min konklusjon er altså at de er en gjeng med idioter.

Har du hatt problemer med riks tv, canal + eller viasat? Fortell. :)