Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Riks Tv. En gjeng med idioter?

Riks Tv. En gjeng med idioter?

Skrevet av cannibal den 24 april 2009 klokken 17:31

Riks Tv. Den enkleste måten til digital tv. Det er i hvertfall det de skal ha det til, om du ser vekk fra at man ikke kan snakke i telefon uten at bildet faller ut eller fryser, og at bildet blir svakere i regn. Man må også forvente at tuneren skrur seg av og på en gang eller to om dagen.
Prisen de har i annonsene er også feil. Jeg føler faktisk at jeg har brukt så mye penger på riks tv at jeg kunne ha nedbetalt en føkkings ferrari.

Til tross for dette er jeg en trofast riks tv bruker. Jeg slipper feks å montere en ufo på taket mitt o.l.

Men trofast bryr ikke disse folkene seg om.

Jeg og min kjære satt og koste oss med en gammel episode med C.S.I. Før vi visste ord av det ble skjermen blå, og teksten "Ingen Tilgang" kom opp. Full av panikk begynnte jeg å justere på antennen. Ingenting skjedde, så da sjekket vi om alle kanalene var vekke. Vi hadde fortsatt NRK inne, og da visste jeg at de hadde stengt kortet.

Dagen etter ringte vi til kundeservice for å høre hvorfor de hadde stengt av, ettersom at vi har e-faktura avtale, og ingen regning var motatt. De sa at vi hadde fått det. De sa også at vi har motatt en advarsel om at de kom til å stenge av. Jeg vurderte rett og slett om å spørre hva f*en som feiler dem. De stenger av tven min, og når jeg spør om hvorfor, påstår de at jeg har fått faktura, og unngått å betale. Jeg har råd til å betale den regningen over 20 ganger i måneden ffs.

Min konklusjon er altså at de er en gjeng med idioter.

Har du hatt problemer med riks tv, canal + eller viasat? Fortell. :)

HQ