Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Sport + mai = sant.

Sport + mai = sant.

Skrevet av cannibal den 30 april 2009 klokken 17:43

Mai nærmer seg, og de fleste i landet forbinder denne måneden med folkehav, tivoli, is og pølser.

Reiser man til land som England eller Amerika, vil man oppdage at dette er en av de største månedene innen sport.

På fotballøyen er mai den siste måneden der man får sett Premier League, Champions League og FA Cupen. Man skal krone kongen av England og Europa. Man får servert den spennende innspurten i topp og bunn, og 2 nervepirrende finaler.

En annen spennende ting er playoff cupen. Hvem er sterkest? Hvem får Premier League logen på armen i august? Jeg tipper på Cardiff!

Amerika er kjent for NBA, NFL og NHL.
I National Hockey League (NHL) er Stanley Cup godt i gang. Å vinne denne turneringen er det største man kan gjøre i hockeyverden.
Kommer Detroit Red Wings til å forsvare tittelen? Kan Pittsburgh Penguins få revansj? Eller vil formsterke Boston Bruins klare det? Man kommer i hvertfall et skritt nærmere i mai.

10. mai kommer endelig Formel 1 sirkuset til Europa. Etter 4 spennende løp der alt gikk feil for de store, og alt gikk bra for de mindre lagene, ser dette ut til å bli en enda bedre sesong enn i fjor! Jenson Button bygger og bygger på ledelsen sin, og Ferrari er desperat etter poeng.

Jeg har forgudet Arsenal i 14 år, vært fan av Kimi og Button i 4 år og Pittsburgh Penguins supporter i 1 år.

Hvilken sport liker du? Hva er favoritt lagene dine? Misliker du all sport? Fortell!

HQ