Norsk

A New Challenger Appears! Stafettbloggen 15.etappe #DasWunderbareSpielmusik

Regler.

Forrige uke started SirThomas en aldri så liten revolusjon. Med tanker om forelskelser i bestekompisers lillesøstre, hjertesorg og Assassin's Creed. Vi så Jeppzki mimre om bedre tider. En tid hvor forumet var aktivt og han lagde tidenes beste tråd, en slags revolusjonerende tråd om hva folk hadde i glassene sine. Denne tråden måtte han dessverre se bli ødelagt av Glorfindel. Men jeg har sett tråden, og foruten et merkelig sug etter et glass iskaldt vann med isbiter så kan jeg bare si at den virkelig var helt vidunderlig. #VLR Vi fikk også se sideswipe ta et avbrekk fra snakk om gatebiler, Vin Diesel og gatemusikk for å snakke om hans Gamereactor-historie. Vi fikk høre om hvordan han først skapte brukeren sin i begynnelsen av 2014, for deretter å bli mer og mer aktiv, om hvordan han åpnet seg mer og mer. Han endte sin historie med å oppfordre alle nye Gamereactor-brukere til å komme seg ut i forumet, ikke være redde for å bidra. At med litt egeninnsats så kan alle bli et medlem av den sammensveisede GR-familien. Og det er virkelig ikke en dårlig familie og være en del av.

Så, hei. Jeg er cheezdoodle96. Du kan kalle meg Vegard, Cheese eller cheezdoodle. De fleste av dere har sikkert sett meg rundt omkring på Gamereactor før, for det meste i kommentarfeltene. Forrige uke fikk jeg derimot en privat melding fra selveste SirThomas, hvor han spurte om jeg hadde lyst til å ta over Stafettbloggen denne uken. Etter å ha kommet meg etter sjokket over at han i det hele tatt hadde sendt en melding til meg så takket jeg, som dere sikkert skjønner, ja.

Dette er altså min første blogg noensinne her på Gamereactor (generelt òg for den slags skyld). Jeg har lest bladet nesten så lenge jeg kan huske, og har luska rundt her siden 2009, men det var først for noen år siden at jeg bestemte meg for å gjøre mitt nærvær kjent. En dag sa jeg «fuck it» og begynte smått å kommentere på forskjellige saker, jeg prøvde meg på noen få innlegg i noen tråder og for kanskje en måned eller tos tid siden bestemte jeg meg for å skrive en presentasjon i krypinnet mitt. Den er overhodet ikke så organisert som den kunne vært, da jeg prøvde å ha med «så lite» info, som mulig, bare det essensielle, for å ikke gjøre den for lang, men endte opp med å gjøre den lang allikevel for deretter å angre på alt jeg ikke tok med. Men hvis du har lyst å vite litt mer om meg så kan du gå der. Mine største øyeblikk på GR er da Glorfindel sendte meg en melding om at jeg hadde blitt trukket som vinneren av en spill-kode til The Witcher III, første gang Tor Erik nevnte meg ved (bruker)navn, den gangen jeg vant Street Fighter V og en T-skjorte og nå da SirThomas kontakta meg.

Så, som nevnt så er dette da min aller første blogg. Jeg funderte godt på hva nøyaktig jeg skulle skrive om, da en så spesiell anledning som dette selvfølgelig også krever et spesielt, nøye utvalgt tema. Jeg tenkte på om jeg skulle ta noe dypt, alvorlig eller personlig, men fant ut at det kunne bli litt mye for min første gang. Jeg har dermed altså valgt å skrive om *trommevirvel please* spillmusikk! Det er kanskje ikke det mest spennende temaet eller revolusjonerende, men musikk betyr veldig mye for meg generelt. Den kan få deg til å føle følelser du ikke ante at du hadde, og den rette melodien på det rette tidspunkt kan virkelig gjøre en stor forskjell. Den kan gjøre et «okay» øyeblikk om til et fantastisk øyeblikk. Et magisk øyeblikk. Eller et tragisk øyeblikk. Et hjerteskjærende øyeblikk.

Spillmusikk, ja. En sjanger bestående av stort sett de fleste andre sjangere du kan tenke deg. Spillmusikk kan vekke de sterkeste følelser, enten de kommer fra en personlig opplevelse knyttet til musikken/spillet, minneverdige scener fra spillet selv eller om du rett og slett bare forbinder den med et ekstra kult øyeblikk. En gang du gjorde alt perfekt og denne musikken kom på i bakgrunnen. Spillmusikk kan være atmosfærisk, trist eller bare kul. Den kan tvinge frem gledestårer, nostalgitårer, og rett ut triste tårer.

De fleste har nok noen minner knytta til forskjellige melodier og sanger fra diverse spill. Og for å starte det hele så har jeg like så godt lagt ut en liste med fem stykker jeg sent kommer til å glemme.

Så, der har du det. Fem stykker/melodier fra spill som jeg alltid kommer til å ha med meg, samt litt mimring om gamledager og tanker rundt spillene og min aller første blogg fullført.

Hvis du føler for å skrive om #DasWunderbareSpielmusik som jeg så fint har kalt det på tysk, så er det bare å skrive om hva du måtte ønske innenfor det tema. Personlige opplevelser og minner, kule øyeblikk hvor den perfekte sangen kom på på perfekt tid... Sangen/melodien/stykket kan være et bakteppe for historien, den kan ta forsete i historien og alt imellom.

Jeg vil gjerne takke SirThomas for å ha gitt meg denne muligheten og for å ha vært en helt fantastisk hjelp og støtte under alt dette.

HQ