Norsk
Skuffende spill

Skuffende spill

Dette innlegget er kategorisert under: skuffelser

Det har lenge vært stille fra denne kanten med tanke på blogger, men en liten samtale internt i GR-redaksjonen fikk meg til å tenke på en ting. Hva er de tre mest skuffende spillene i min spillverden? Man kan vel kanskje kalle det bekymringsverdig at jeg ikke hadde noen problemer med å finne alternativer til å putte på denne listen...

Jeg velger her å legge ut bunn tre uten noen spesiell rekkefølge, da de deler sisteplassen rimelig greit sammen egentlig.

Verdun
I påvente av Battlefield 1 og en spillverden fra første verdenskrig gledet jeg meg som et lite barn til julaften å prøve dette spillet. Jeg hadde ikke sett så mye av det, men de få skjermbildene jeg hadde sett var fristende nok. Det er unødvendig å si så mye mer, da min personlige anmeldelse kan leses ved å trykke på linken til spillnavnet over her...

NHL 15
De fleste som har lest hva jeg har skrevet vet at jeg er hockeyfrelst. Jeg lever av, bokstavelig talt som ansatt i Nidaros Hockey, og ånder for ishockeysporten. Den årlige NHL-utgivelsen er derfor et høydepunkt hver september, men i 2014 ble jeg direkte sint. Hadde lenge gledet meg til at NHL-serien endelig skulle komme på såkalt "Next generation" konsoller (PS4 og XB1), men ble i stedet servert en dårlig demo av et spill som fokuserte mer på at draktene skulle svaie på isen, enn at spillet skulle være spillbart. Linken til spiller går til min personlige anmeldelse skrevet her på GR før jeg hadde tredd inn i rekken som anmelder, så må bare beklage at den ikke er grundigere, samtidig som det er null grunn til å utdype mer, egentlig.

WRC 5
I likhet med NHL-serien har jeg alltid vært fan av rallyspill. Igjen var også gleden stor for at det skulle komme et nytt spill i WRC-serien til next-gen konsoller. Og igjen ble skuffelsen stor. Spillet som introduserte oss for Casper-steiner og Chuck Norris-busker, og med en kartleser som uttrykker større bekymring for kjøringen og helsa di enn din egen mor. Min anmeldelse av dette kan også leses ved å trykke på linken over.

Det finnes selvsagt flere spill som har skuffet, men som ikke kommer på denne listen. "Dishonorable mentions" kan gå til Gran Turismo 4 Prologue, Rory McIlroys PGA Tour og Battlefield Hardline.

Hva er dine største skuffelser?

HQ