Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Et lite spørsmål til noen smartere enn meg.

Jeg har i huset to ps4, og har følgelig opprettet et par gjestekontoer slik at alle i huset kan nyte det de vil.

Men jeg har et problem - jeg får bare tilgang til nedlastede spill fra hovedkontoen- og den kan bare være pålogget på en enhet av gangen...
Så hvis jeg spiller GTA, så kan ikke datteren min spille Minecraft uten å kjøpe spillet en gang til...
vet noen her hvordan jeg kan åpne opp for at alle kontoer i husstanden som er tilknyttet hovedprofilen kan få tilgang til det digitale arkivet mitt?
Jeg skjønner at bare en lisens kan kjøre av gangen, og at en profil bare kan være aktiv på en maskin av gangen- men skulle tro det var problenfritt å spille forskjellige ting på to kontoer som er definert i familiesirkelen...

Anyone?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ubisoft -svindel eller slurv?

Ubisoft -svindel eller slurv?

Jeg har alltid vært en sucker for de store spillpakkene, og jeg bestiller som regel alltid pakken med en statue, så også denne gangen; jeg sikret meg Gods Edition av Assassins Creed Origins. Det føles veldig greit siden jeg slipper å kjøpe noe mer, season pass, de luxe utgave, ekstra oppdrag og skins - alt er inkludert.

Men ikke denne gangen... Til tross for at det reklameres for som vanlig, og også hjemmesiden til Ubisoft sier det- så var det ingen kode på season pass- kun reklame for det.
Jeg ringte raskt Gamestop som åpnet en annen pakke- bare for å finne ut at det manglet der også.

Nå har jeg ofte fått ubrukelige koder fra Ubisoft, men at season pass mangler - det er uhørt. Spørsmålet nå er om dette er slurv, eller om det er svindel, jeg har sendt en litt småkrass mail til Ubisoft, så går vi se hva de svarer.

En ting er sikkert- får jeg ikke koden så hever jeg kjøpet- godtas ikke dette så vil jeg gå til rettslige skritt for å få enten kode, eller penger- for jeg er dritt lei av at Ubisoft ikke gjør jobben sin. Nå kan jeg faktisk ta dem på misledende reklame, og ha en forhandlerkjede som vitne.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

En gamer slår opp

Vi har hatt mye moro sammen, så det er med et litt sårt hjerte jeg må slå opp med deg.. Og denne gangen er det ikke meg det er noe galt med, det er faktisk deg. Du har blitt kravstor og dyr i drift. Jeg har også funnet en annen som verdsetter meg for hva jeg er. Du har glemt at jeg er en gamer, du neglisjerer meg og minimaliserer meg. Microsoft, det er med en klump i halsen og mye nostalgi jeg må avslutte forholdet vårt. Sony, jeg ser frem til mange gode år sammen.

Hvorfor denne dramatikken?

Microsoft klarer å støte meg fra seg hver gang de åpner kjeften rundt XBox One. Det er dumt - jeg er en god kunde. Jeg kjøper 10-15 spill i året, ikke noe av det er brukt. Men selv om jeg kjøper spillene mine nye, betyr ikke det at jeg liker bruktspillsperrer - jeg selger tross alt spillene mine videre når jeg først har runna dem.

Jeg er også en ensom ulv, lettere paranoid og tradisjonell. Det vil si at jeg ikke har behov for (eller ønske om) konstant onlinestøtte (les: krav). Jeg blir skremt og irritert av tanken på et kamera som skal filme meg hele tiden og høre hva jeg sier, og jeg liker overhodet ikke at min SPILLmaskin skal drive og tulle med en million andre funksjoner som alle sammen helt sikkert må oppdateres jevnlig, bryter sammen for et godt ord, tar bredbåndsplass til tross for at de ikke er aktive og som på sikt garantert kommer til å sakke maskinens imponerende kraft(Ja, maskinen virker eller imponerende) betraktelig i løpet av et par år.

Per nå er det kun en ting som gjør det litt surt å gå over til Sony - jeg vil ikke kunne dra med med min achievementhistorie over til konkurrenten...


Så spør dere selv Microsoft! Spør dere selv hva dere tjener mest penger på! Tjener dere mest på at jeg kjøper mine 10-15 spill i året, selger 10 av disse videre til 10 ungdommer som hver igjen kanskje kjøper et eller to nye spill i året og bruker ekstra penger på nedlastbart ekstrainnhold til de brukte spillene.. ELLER tjener dere best på de fem ungdommene som blir værende hos dere og kjøper 3-4 spill i året hver mens jeg kjøper mine 10-15 spill til min PS4, og de fem resterende ungdommene også går over til Sony der de kjøper bare et par nye spill i året, men bruker mer penger på nedlastbart innhold til bruktspillene sine???
Hva tror dere Microsoft?


For å gi et lite hint om hva som lønner seg, så kan jeg trekke fram et universelt godtatt faktum fra markedsføringsverdenen; Det er alltid billigere å ta vare på en eksisterende kunde, enn det er å skaffe en ny kunde. En eskisterende, fornøyd kunde vil generere inntekter hele tiden til minimal kost, mens en ny kunde må først oppsøkes, så selges til og overbevises og i en lengre periode få bekreftelse på at han har gjort det rette valget - og DET kjære microsoft, er et punkt jeg tviler på at dere vil klare å innfri med de sinnsyke kravene dere setter til kundene deres.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Vampyrfilmer

Vampyrfilmer

Etter å ha lest Marlboro Red's blogg om En vampyrs bekjennelser, følte jeg meg fristet til å si noen ord selv om vampyrer, og samtidig nevne flere filmer i sjangeren som kan være verdt en titt.

Jeg har alltid likt de vandøde, og da spesielt vampyrer og zombier, men jeg skal konsentrere meg om vampyrene nå.

Det er mange teorier om hvordan vampyrene oppsto. En teori sier det er engler som brøt med Gud, og dermed mistet sine gode evner, og ble straffet med evig liv, og en fordømt sjel. En annen teori er at de ble skapt av den katolske kirke for å bekjempe kirkens motstandere, og skremme folk til å gå i kirken. Sannheten er vel en kombinasjon av mytene rundt Grev Draguila som satte sine fienders hode på stake, og frykten som oppsto av pestbefengte lik som ble drevet opp av bakken på grunn av frost. Uansett -de er fascinerende skapninger.

Jeg vil starte med å si at jeg har lite til overs for moderne flåseri som Twilight, der vampyrene ser ut som en gjeng med androgyne pingler. Dette kan kanskje virke paradoksalt ettersom den beste vampyrfilmen i mine øyne er nettopp Interview with a vampire. En film der likbleke skrallinger doller seg opp og danser sammen. Skal ikke si noe om denne, da den blir behørlig diskutert i Marlboro red`s blogg.

De fleste kjenner nok til From Dusk till Dawn, Robert Rodriguez og Quentin Tarantinos mesterverk. Filmen som starter som et rolig actiondrama og ender i en syretripp. (Noe som visstnok også skal være ganske beskrivende for den kreative prosessen) Men hvor mange vet egentlig at den bare er den første filmen i en trillogi? Det finnes to filmer til, der kvaliteten ramler for hver produksjon :) Allikevel, liker du den første er det verdt en titt.

En annen kjent produsent er John Carpenter. Han prøvde seg på vampyrer i filmen Vampires fra 1998. Jeg syntes denne filmen også var artig. Har ikke sett den etter 200, så vet ikke om den holder mål enda. Hvis jeg ikke husker feil kom det flere filmer også i denne serien, men bare den første er minneverdig. Den handler uansett om vampyrjegere.

Men dette er to filmer som sikkert mange har sett. Jeg skal slenge på et par bonusfilmer som virkelig overrasket meg positivt, og som jeg skal se igjen, og igjen :)

Den første er en film med sjølvaste Lucy Liu. Rise fra 2007 er en film du absolutt bør se. Ikke bare er Lucy en flott dame, men hun er en god skuespiller også. I frykt for å ødelegge for noen vil jeg ikke si for mye, men jeg kan si såpass at hun er en nysgjerrig journalist ;)

Den andre filmen kom som lyn fra klar himmel på meg. Daybreakers har en imponerende rolleliste(til sjangeren å være), er nydelig gjennomført, og en en heeelt annen vri på vampyrhistoriene enn det vi er vant til. Absolutt en must-see, og for meg 9/10 i terningkast.

Det er selvfølgelig mange flere filmer som er verdt å se, men dette var et lite knippe av de beste.

Kanskje noen andre har en favoritt vampyrfilm de ønsker å trekke frem?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Conan i farta :)

Etter å ha skummet gjennom kvartalsrapporten til Funcom ser jeg et par artige smådetaljer som kan skape glede for oss som liker barbarer.

For det første nevnes det at Funcom vurderer å innføre en free-to-play modell på Age of Conan. Det står ikke mer om det, men jeg regner med at det vil si slutt på månedlige avgifter, men heller muligheten til å betale for in-game fordeler og utstyr. Det kan man like.

For det andre, så nevnes det at det at det kommer en ny Conan film i august. Nå er det vel ikke noen stor nyhet at det kommer en ny Conan-film, men at det kommer i august var, i hvertfall for meg, nyheter :)

Når det gjelder the Secret World kan man jo røpe at de ikke har noen dato klar, men ut i fra ordlyden av rapporten tyder mye på en release i år :)

Kanskje ikke så spennende, men en liten oppdatering for de som måtte bry seg - og som ikke allerede visste dette.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus