Norsk

Mekanisk kjærlighet

Skrevet av dwarf24 den 29 november 2013 klokken 16:08

Det å like noen er ikke lett, Det går greit når dere møttes, har det gøy og koser dere generelt. Det hjelper også at den det er snakk om har blitt introdusert for spill av meg selv og faktisk liker det. Annet enn det har hun alle de andre inntressene som meg fra før av. Vi har nå tilbrakt de tre siste måndene sammen. Det har vært utrolig gøy. Vi har ledd og smilt sammen til de grader at det jeg nå vurderer, nesten burde fått meg hengt. Da en venn av meg så henne for første gang, sa han til meg jeg tror jeg er forelsket, hadde det ikke vært for at jeg allerede har vært sammen med min egen i et et år nå. Men jeg er et menneske, vi begår feil og i dette tilfellet vurderer jeg å begå feilen selv om jeg vet hva samfunnets normer forventer av meg. Tingen er at det er en annen, jeg har blitt kjent med, denne er så å si født med en spillkontroll i neven. Selv for alt moroa vi har hatt sammen, så har det seg slik at jeg tor jeg vil ha det mer gøy med hun andre. Jeg vet det høres fullstendig dritttsekk aktig ut, men som så mange før meg har sagt det kjærligheten er noe herk. Nå mine kjære medbrukere trenger jeg deres hjelp til dette vanskelige dilemaet. Som dere sikkert har skjønt så vurderer jeg enten å slå opp, fortsette med begge to, men holde det hemmelig, eller bli hos den første. Jeg vet dere muligens blir kvalme av det jeg skrev, men jeg ber dere finne plass i hjertene deres til å tilgi meg og hjelpe til med å velge.
Hvis det må gå i den retningen at dere bare anbefaler å velge enn så kan jeg si følgend om hver av dem

Den første, som jeg nå har vært sammen med i noen månder er ikke særlig sosial, men til gjengjelde liker hun mer av det jeg liker, hun er sterk og selvstendig en, omtenksom også, selvom hun til tider er litt vrang.

Hun andre er mer cod jenta og har til tider annerledes smak en meg. Til gjengjeld er hun også mer sosial og jeg føler det vil bli lettere at vi bruker tid sammen med mine venner. Det er etter min mening en stor bonus. Hun er ikke så sta heller, men har sine feil her og der.

Nå hvordan skal jeg si ifra til spill og arbeidspcen min at playstation 4 snart kommer ut og at jeg kommer til å bruke mer tid der etterhvert som tiden går???

HQ