Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Top 5 spill

Top 5 spill

Skrevet av emilan1212 den 16 mai 2008 klokken 19:43

1. Oblivion: Har brukt evig lang tid på dette spillet. Fikk det når det kom ut og de neste månedene var dette det eneste jeg spilte. Fikk det først på pc, men det ble ødelagt(kanskje av for my spilling). Når det ble ødelagt hadde oblivion game of the year edition kommet ut og jeg måtte ha det. Kjøpte det på xbox360 og startet med achivementsjakten. Nr. 1 game ever!

2. Rainbow six vegas: Dette spillet var en av de første jeg fikk på xboxen. Gledet meg ikke så veldig mye til det fordi jeg hadde spilt det oss en venn og runna det. Vennen min hadde ikk xbox live da, så jeg hadde ikke prøvd onlinedelen. Jeg prøvde det og ble straks hekta. Det var dritkult å spille med andre folk og min favoritt ble en team deathmatch. kom ikke så langt på rang greia men brydde meg ikke så mye. Hadde nesten alle våpenene så det gikk greit. Lurte på om jeg skulle putte denne på 1. plassen, men Oblivion er en nok en smule bedre.

3. Call of Duty 4: Har 1,3 og 4 i Call of Duty serien. Lånte Call of Duty 2 av en venn så jeg har fått med meg den også. Call of duty single-player delen var kort, men bra. Multiplayer delen var superbra! Det var bedre en multiplayerdelen i halo og alle de andre spilla mine. Har fått alle achivementsene i spillet og kommet til den høyeste rangen. Starta rang greia på nytt og jobber meg oppover. Jeg lå en stund på 600 plass på hinderløypagreia. Elsker dette spillet.

4. Halo 3: Dette spillet spilte jeg også først hos en venn. Vi runna spillet, men jeg fikk ikke spilt onlinedelen( Samme fyr som hadde Rainbow six vegas). Når jeg fikk dette til bursdagen min var det det første jeg spilte. Det var det eneste jeg spilte hele bursdagen min. Stappet i meg kaken og fortsatte å spille. Onlinedelen var dritbra og jeg elsket forge. Etterhvert så fikk jeg meg heroic map pack. Banene var kule og jeg digga Foundry. Så nå sitter jeg her og venter til Legendary map pack blir gratis for å kose meg med denne også. Håper det en gang i fremtiden kommer et Halo 4 for halo er konge!

5. The Sims 2: Tenkte egentlig å ha Half-life 2 på denne plassen, men så så jeg bort på spillhylla og så the sims 2. Har brukt evig lang tid på å spille the sims 2. Før kjøpte jeg alle expensionpakkene til spillet så fort de kom i butikken. Jeg slutta med å kjøpe expensionpakkene etter at bon Voyage kom. Ble lei av å stikke til butikken hele tiden. Koste meg heller med expensionpakkene jeg hadde. The sims serien er kanskje den serien jeg har spilt mest opp gjennom årene og jeg angrer ikke.

HQ