Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Til forsvar for Microsoft

Skrevet av Furon den 21 mai 2013 klokken 21:18

Etter å ha sett konsoll avsløringen har jeg mange tanker i hodet, hvor av noen er positive og en del er negative.
Jeg så hele konferansen direkte på min Xbox uten noen stopp i HD.
De holdt masse taler og avslørte hva de skal selge senere i år og funksjonene som kommer med.
Det kom noen spill itillegg(For det meste sport).

De fleste vil nå tenke tilbake på Ps4 avsløringen og tenke at Microsoft hadde "ingen" spill å vise.

For det første: Hele poenget med dette eventet var å vise fram konsollen. Spill var en ettertanke som blir spart til E3 hvor spill blir fokus. De fleste hørte ikke at det skulle komme 15 eksklusive titler til Xbox One hvor av 8 er helt nye serier. Jeg tør å vedde på at de fleste blir vist under E3.

For det andre: Jo, poenget var konsollen. Alle tredjepartsutviklere kan nå lette sløret på at spillene vil komme på Xbox One itillegg til Ps4. Alle spillstudioer som ikke Sony har eierskap over eller eier mange aksjer i vil også slippe sine spill til Xbox One.

Hadde de samme reaksjonene på Ps4 avsløringen som Xbox One avsløringen.
Her er det mange funksjoner som jeg ikke kunne brydd meg mindre om, men de er der. Jeg skal nok ha begge konsoller. Jeg er ganske usikker på infamous pågrunn av hvordan de presenterte det. Killzone så veldig likt ut, men jeg gir det en sjanse fordi det er Killzone ;). War Thunder, vet ikke helt. Knack var søtt, men ikke min stil. Ellers var alt hos Sony tredjeparts spill.

Generell konsensus i spillverdenen er at spill er det viktigste og det er det jo. Jeg synes bare at Microsoft gjorde rett trekk i å ta konsollen her og spillene på E3. Selvsagt kunne de sikkert ha lagt på 1 time til med spill, men hva skulle de da gjort under E3?

HQ